Evernote Teams + Microsoft Teams-integration

Skærmbillede af Evernote-integration for Microsoft Teams

Giv teamsamarbejde og produktivitet et boost ved at sikre, at vigtige ting er velorganiserede og tilgængelige overalt.

Hent app-integrationen Snak med salgsafdelingen

Skærmbillede af Evernote-integration for Microsoft Teams

Teamwork på den nemme måde

Eftersom dit teams bedste arbejde ikke kun findes på ét sted, så kan du med Evernote Teams få adgang til alt indhold direkte via din chattråd. På den måde kan du give dine samtaler mere kontekst, gå fra idé til handling og opnå endnu mere med bedre samarbejde.

Hvad du kan forvente

Alt samlet på ét sted

Du kan nemt søge, hente og dele alt gemt indhold, lige fra samtaler og research til mødereferater og meget mere, så alle kan arbejde med den samme information i realtid.

Bedre kommunikation

Se den fulde kontekst for et projekt ved at chatte og samtidig få adgang til dine Evernote Teams-note. Derudover kan både private og offentlige noter deles i en teamsamtale.

Samarbejd hvor som helst

Fastgør en note til en samtale for at få fuld adgang (inklusive redigering) til dens indhold via en fane så du aldrig behøver at veksle mellem apps. Derved kan du bevare fokus på emnet og være klar til at gå fra chatsession til arbejdssession på et øjeblik.

Evernote integrerer med Outlook

Gem e-mails direkte i notesbøger og del derefter Evernote Teams-indhold via Outlook med et enkelt klik. Det er den nemmeste måde at sikre, at vigtige samtaler bliver husket og er lette at finde, så du kan få noget fra hånden.

Bruger du Evernote på arbejdet men ikke Evernote Teams?

Chat med vores erfarne salgsteam og find ud af, hvordan du får mest muligt ud af denne integration.