EVERNOTE-RABAT TIL BERETTIGEDE STUDERENDE*

Lav dit skolearbejde med Evernote

Få 50% rabat på et helt års Evernote Personal. Saml alt det, du skal have lært, og tag det med dig overalt.

Har du allerede en konto? Log ind

Evernote hjælper studerende med at organisere indtastede og håndskrevne forelæsningsnoter, diagrammer og andre ressourcer

Organiser kursusarbejde

Spor opgaver og deadlines, skriv og del noter eller scan din håndskrevne tekst. Opbevar alt med tilknytning til relaterede uddelte kopier, research og billeder af whiteboards. Alt samles på ét sted.

Evernote hjælper studerende med at organisere indtastede og håndskrevne forelæsningsnoter, diagrammer og andre ressourcer

Studer overalt

Glemmer du altid, hvor du gemmer ting? Søg i mærker, tekst og kalenderoplysninger såsom sted og deltagere og synkroniser alt dit studiemateriale på tværs af dine enheder - også når du er offline.

Med Evernote kan studerende annotere PDF-filer samt gemme og søge i håndskrevne noter

Studer med Drive

Gem Google Drev-filer i Evernote for at holde dit kursusmateriale og dine idéer samlet på ét sted. Du kan også tilknytte din primære Google-kalender og angive tidsfrister så intet bliver glemt.

Anbefales af Engadget

Set på CNBC i "On the Money"

”Vi anbefaler Evernote til de fleste studerende fordi programmet fungerer på så mange forskellige platforme såsom Windows-computere, Mac-computere, Android-mobiler og iPhones, ligesom der findes et væld af indbyggede funktioner."

- Dana Wollman, chefredaktør for Engadget, "New Back to School Gadgets" i efteråret 2019

Opnå hvad som helst

Opdag hvorfor millioner af studerende stoler på Evernote for at reducere stress og få succes på førende universiteter såsom Princeton, Claremont Colleges, Stanford og UC Berkeley.

Alle funktionerne til halv pris

Forestil dig et velorganiseret studieliv

Få 50% rabat på et helt års Evernote Personal.

Har du allerede en konto? Log ind