Brug Evernote Teams til at organisere research og dele information

Evernote Teams hjælper teams med at indsamle research og dele og bevare viden

Saml research og administrer viden på en effektiv måde 

Bag ethvert færdigt projekt ligger et væld af research og problemløsning, der har muliggjort projektet. Denne viden bygger på alt lige fra filer på skriveborde og bogmærkede hjemmesider til håndskrevne noter og e-mailede artikler, der ligger spredt over såvel personer som applikationer. Efterhånden som årene går og teams ændrer sig går denne værdifulde information tabt. 

Evernote Teams hjælper dig med at organisere din research, dele den med teammedlemmer og anvende den til fremtidige projekter. Få den nødvendige fleksibilitet til at indsamle idéer på din måde, hvad enten det handler om at tage noter, klippe hjemmesider eller vedhæfte dokumenter. Søg på tværs af hele virksomheden for at finde forbindelser, som du ellers ville overse. Med Evernote som dit informationscenter bliver virksomhedsviden endnu mere brugbar, og kundskaben forsvinder ikke når en person forlader dit team.

Hvorfor er det vigtigt med vidensadministration?

Virksomheder har en tendens til at se frem, idet hvert team fokuserer på den ene milepæl efter den anden uden at se sig tilbage for at få overblik status over hvad de lærer undervejs. Men alle større projekter involverer research, der kan være uvurderlig for andre teams hvis de blot vidste, at denne research fandtes! Markedsføringsafdelingen kan have data om kundeadfærd begravet på en harddisk, der kan hjælpe Produktafdelingen med at forbedre deres næste lancering. Finansafdelingen kan muligvis arbejde hen imod en målomsætning, der ligger langt fra hvad Salgsafdelingen anser for at være realistisk. 

En god løsning til vidensadministration hjælper dig på to vigtige måder:

 • Bevidsthed om situationen
  Omdan usammenhængende information til nyttig virksomhedsindsigt. Effektiv deling af viden giver alle i virksomheden mulighed for at samle fakta og idéer, som andre har bidraget med, til et større billede, der kan styre de enkelte teams eller virksomheden som helhed.

 • Øget produktivitet
  Undgå at gentage kedelige og tidskrævende opgaver. Korrekt udført research tager tid. Sommetider må man afprøve 10 forskellige idéer for at finde én, der er relevant. En god administrationsløsning til idéer hjælper dig med at sikre, at folk ikke spilder utallige timer på at lede efter svar, som deres kolleger allerede har fundet.

Gå fra research-indsamling til at få det fulde overblik

Start gratis prøveperiode

Fordele ved central idéhåndtering

Det er ikke nok at gemme din virksomheds kollektive idéer - det skal også være muligt at finde dem på en enkel måde. Det betyder, at din løsning til vidensadministration skal organisere research på et sted, der er både struktureret og søgbart. Det styrker din virksomhed på flere essentielle måder:

 • Forbedret kommunikation
  Jo mere alle er opmærksomme på hvad andre laver, jo lettere bliver det for dem at bidrage med relevante idéer. Det gør møderne mere effektive og promoverer tværfunktionelt samarbejde. 

 • Hurtigere problemløsning
  Når et projekt støder på en flaskehals kan deltagerne hurtigt se, om andre har haft et lignende problem, og dermed kan de lære hvordan de bedst kan løse problemet uden at skulle starte fra bunden.

 • Opbygning af effektive processer
  Teams kan drage fordel af deres kollegers succes. Når én gruppe opretter en effektiv proces eller et velfungerende workflow kan andre grupper den som en skabelon og tilpasse den til egne formål.

Evernote Teams gør det let at indsamle og organisere research

 • Notesbøger
  Notesbøger giver dig mulighed for at tilpasse din dokumenthåndtering. Gem dine noter i notesbøger, som du kan organisere efter projekttitel, medarbejdernavn, kvartal eller en hvilken som helst anden kategori, der passer til dine teams. 

 • Projektområder
  Projektområder samler alt hvad der er vigtigt og hjælper dermed med at holde alle opdateret. Du kan gruppere dine notesbøger i projektområder så hvert team kan finde det, der er relevant for deres arbejde, på ét samlet sted.

 • Fastgjorte noter
  Bruger du konstant de samme oplysninger? Saml dem i en note og fastgør den øverst i et projektområde, så den altid er let tilgængeligt. Du kan også fastgøre nye noter, du har oprettet, så andre bliver opmærksomme på dem.

 • Effektiv søgning
  Find alt hvad du har brug for, uanset hvor det er gemt. Søg efter noter efter titel, dato, indholdstype eller nøgleord. Anvend filtre og få vist resultater mens du skriver. Du kan endda søge efter ord i billeder og håndskrevet tekst.  

Kommunikation og samarbejde

Evernote Teams hjælper alle i virksomheden med at arbejde på baggrund af en delt fællesviden ved nemt at give adgang til relevant research, der kan indsamles af alle. Det betyder, at folk ikke behøver at kommunikere de samme oplysninger igen og igen, hvilket forsinker workflows og gør det sværere for teams at få tingene fra hånden. 

 • Dokumentsamarbejde
  Angiv tilladelser der gør det muligt for teammedlemmer at arbejde på den samme note, uanset hvor de befinder sig, også selvom de arbejder offline.

 • Nyheder
  Hold alle opdateret uden at skulle sende e-mails til alle i teamet. Projektområder viser nyligt oprettede og opdaterede noter på ét samlet sted.

Omdan individuel research til viden for hele teamet

Illustration af en webbrowser, et PDF-dokument og en pil

Gem enhver form for indhold lige fra hjemmesider og artikler til dokumenter og e-mails sammen med dine noter.

Illustration af en webbrowser, et PDF-dokument og en mappe

Saml og gem research i et centralt knudepunkt der gør alles viden tilgængelig for alle.

Illustration af et PDF-dokument, firkantede noter og en forstørrelseslup

Find hurtigt det du skal bruge. Du kan tilmed søge i PDF-filer, Office-dokumenter og håndskrevne noter.

Illustration af bøger og en pære

Henvis nemt til tidligere arbejde, uanset hvem der har udført det, og sørg for at viden forbliver inden for selve virksomheden.

Gå fra research-indsamling til at få det fulde overblik

/ bruger / måned

Start free trial