EVERNOTE

Aivojesi jatke

Kun Stepan Pachikov, perustajamme, alkoi työskennellä ideansa parissa, josta myöhemmin tuli Evernote, hän havaitsi kolme asiaa, jotka ihmisaivot tekevät: ne muistavat menneen, rakentavat yhteyksiä ja luovat uusia ideoita tulevaisuutta varten.

Muista mitä tahansa

Evernote perustettiin tarkoituksella käsitellä kasvava, teknologian luoma ongelma: miten menestyä maailmassa, jossa tietojen määrä ja vauhti kasvaa jatkuvasti.

Saa aikaan mitä tahansa

Ihmiset saavat nykyään valtavia määriä tietoa ja ovat huolissaan siitä, miten kaikki nämä tiedot voi käsitellä. Evernote auttaa ihmisiä keskittymään nykyhetkeen ja edistymään tärkeimmissä asioissa.

Tule entistä paremmaksi

Evernote aloitti digitaalisen henkilökohtaisen tuottavuuden liikkeen ja on kasvanut siitä lähtien. Yli 225 miljoonaa ihmistä kautta maailman on löytänyt Evernoten, jota käytetään yli 25 kielellä joka päivä.

Monta taustaa, yksi Evernote.

Uskomme, että erilaiset näkemykset tuottavat parempia ideoita. Pyrimme jatkuvasti luomaan paremman luottamuksen ja yhteistyön ympäristön Evernotessa – jossa kaikki työntekijät voivat olla oma itsensä.

Katso Työpaikat Evernotella »

Stepan Pachikov

EVERNOTEN JUURET

perustaja Stepan Pachikov

Lehdistötiedostelut

Jos etsit yrityksemme tuoreimpia tilastoja, kuvia ja logoja, siirry tuotemerkkiresursseihin. Jos sinulla on muita lehdistö- tai keskustelupyyntöjä, lähetä sähköpostia osoitteeseen press@evernote.com. Muiden kyselyiden tapauksessa siirry yhteistietosivullemme.

Tuotemerkkiohjeet

Seuraavat brändiohjeet on julkaistu Evernoten brändin ja resurssien asianmukaisen käytön ja toteutuksen varmistamiseksi. Tämä kattaa tavaramerkit, logon ja/tai sisällön. Jos haluat käyttää merkkejämme muutoin kuin näiden ohjeiden mukaisesti, ota yhteyttä osoitteeseen brand@evernote.com ja liitä mukaan visuaalinen vedos aiotusta käytöstä.

Evernote Corporation on kansainvälinen yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka päätoimisto sijaitsee Redwood Cityssä, Kaliforniassa. Meillä on lisäksi toimisto Austinissa (Texas), Bothellissa (Washington), New Delhissä (Intia), San Diegossa (Kalifornia), Santiagossa (Chile) ja Tokiossa (Japani).

Oletko valmis Evernotea varten?