Evernote Teams + Microsoft Teams -integraatio

Näyttökuva Microsoft Teamsin Evernote-integraatiosta

Tehosta tiimin yhteistyötä ja tuottavuutta pitämällä tärkeät asiat järjestyksessä ja valmiina käytettäväksi mistä tahansa.

Hanki sovellusintegraatio Puhu myyntiosaston kanssa

Näyttökuva Microsoft Teamsin Evernote-integraatiosta

Helpompaa ryhmätyötä

Koska tiimisi paras työ ei asu vain yhdessä paikassa, Evernote Teams auttaa sinua käyttämään kaikkea sisältöä suoraan keskustelusäikeestä. Näin voit lisätä keskusteluihin sisältöä, muuttaa ideat toiminnoiksi ja nähdä, minne yhteistyö sinut johtaa.

Mitä voit odottaa

Kaikki yhdessä paikassa

Hae, nouda ja jaa kaikki tallennettu sisältö vaivatta – aina keskusteluista tutkimuksiin, kokouspöytäkirjoihin ja paljoon muuhun. Näin kaikki voivat käyttää samoja tietoja tosiajassa.

Parempi kommunikaatio

Näe projektin koko sisältö keskustelemalla ja käyttämällä Evernote Teams -muistiinpanoja samanaikaisesti. Lisäksi sekä yksityisiä että julkisia muistiinpanoja voi jakaa tiimikeskustelussa.

Tee yhteistyötä mistä tahansa

Kiinnitä muistiinpano keskusteluun, jotta voit käyttää sen koko sisältöä (myös muokata sitä) yhdeltä välilehdeltä. Näin sinun ei tarvitse koskaan siirtyä sovelluksesta toiseen, ja pysyt aina aiheessa ja olet aina valmis vaihtamaan keskusteluistunnosta työistuntoon hetkessä.

Evernote integroituu Outlookiin

Tallenna sähköpostit suoraan muistikirjoihin ja jaa Evernote Teamsin sisältöä Outlookilla yhdellä napsautuksella. Tämä on yksinkertaisin tapa varmistaa, että tärkeät keskustelut pysyvät mielessä ja ovat helppo löytää, jotta voit ryhtyä toimeen.

Käytätkö Evernotea töissä, mutta sinulla ei ole Evernote Teamsiä?

Opi ottamaan kaikki irti tästä integraatiosta keskustelemalla kokeneen myyntitiimimme kanssa.