EVERNOTE-ALENNUS EHDOT TÄYTTÄVILLE OPISKELIJOILLE*

Tee läksyt Evernotella

Saa 50 % alennusta, kun tilaat Evernote Personalin koko vuodeksi. Tallenna, mitä sinun tulee oppia, ja ota se mukaan kaikkialle.

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

Evernote auttaa opiskelijoita järjestelemään koneella ja käsin kirjoitetut luentomuistiinpanot, kaaviot ja muut resurssit

Järjestele kurssitehtävät

Seuraa tehtäviä ja määräaikoja laadi ja jaa muistiinpanoja ja jopa skannaa käsinkirjoitettua tekstiä. Pidä kaikki yhdessä niihin liittyvien monisteiden, tutkimusten ja tussitaulukuvienkanssa – kaikki yhdessä paikassa.

Evernote auttaa opiskelijoita järjestelemään koneella ja käsin kirjoitetut luentomuistiinpanot, kaaviot ja muut resurssit

Opi missä tahansa

Unohdatko aina, minne tallennat asioita? Hae avainsanoja, tekstiä ja kalenteritietoja, kuten paikkoja ja osallistujia, ja synkronoi kaikki opiskelumateriaalisi kaikissa laitteissasi – myös poissa verkosta.

Evernotessa opiskelijat voivat merkitä PDF:iä ja tallentaa ja hakea käsinkirjoitettuja muistiinpanoja

Opiskele Driven kanssa

Tallenna Google Drive -tiedostoja Evernoteen pitääksesi kurssin sisällön ja ideasi yhdessä. Voit myös yhdistää ensisijaisen Google-kalenterisi ja asettaa tehtäville määräaikoja, jotta mitään ei unohdu.

Engadgetin suosittelema

Tuttu CNBC:n On the Money -ohjelmasta

"Suosittelemme Evernotea useimmille opiskelijoille, koska se toimii niin monella alustalla – Windows-laitteet, Macit, Android-puhelimet ja iPhonet. Ja se sisältää runsaasti ominaisuuksia."

— Dana Wollman, Engadget Editor-in-Chief, Uudet kouluunpaluugadgetit syksylle 2019

Saa aikaan mitä tahansa

Katso, miksi miljoonat opiskelijat tukeutuvat Evernoteen vähentääkseen stressiä ja menestyäkseen johtavissa yliopistoissa, kuten Princeton, Claremont Colleges, Stanford ja UC Berkeley.

Kaikki ominaisuudet puoleen hintaan

Kuvittele järjestyksessä olevaa opiskelijaelämää

Saa 50 % alennusta, kun tilaat Evernote Personalin koko vuodeksi.

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään