Kenali Evernote

Daripada menyelesaikan semua tugasan hingga ke menjadikan jadual anda sesuai untuk anda, Evernote membantu menyusun segala kekalutan.

Jadikan tugasan sebagai selesai dengan Tugas

Ikuti perkembangan terkini dengan membuat tugasan dalam nota anda dan urus mengikut cara anda. Tambahkan tarikh akhir san peringatan supaya anda tidak terlepas butiran.

Selami hari anda

Home memaparkan maklumat yang anda perlukan, apabila anda memerlukannya, supaya anda boleh memulakan hari anda dengan gambaran yang jelas—dan kurang tekanan.

Jadikan kalendar anda berfungsi untuk anda

Sambungkan Evernote dan Kalendar Google untuk menyatukan jadual dan nota anda untuk memanfaatkan sepenuhnya setiap detik.

Dapatkan pelan Evernote yang tepat untuk anda.

Mulakan

Sentiasa bersama anda, sentiasa disegerakkan

Rakam semua perkara yang penting dan aksesnya pada semua peranti anda.

Kurangkan carian, lebihkan kerja

Temui perkara yang anda perlukan, pada masa anda memerlukannya. Cari dalam imej dan dokumen, serta simpan istilah carian untuk akses yang lebih pantas.

Butang ‘simpan’ anda untuk web

Simpan perkara penting yang anda temui di dalam talian. Klipkan halaman web, artikel atau PDF—tanpa iklan, boleh dicari dan disimpan selama-lamanya.

Jimatkan masa dengan templat

Templat nota Evernote yang mudah untuk digunakan sesuai untuk setiap keperluan anda. Ia percuma, boleh disesuaikan sepenuhnya dan boleh digunakan semula tanpa had.

Guna tanpa kertas

Daripada manual arahan dan invois hingga pas masuk dan resit, anda tidak perlu risau kerana ia sentiasa tersedia sekiranya anda memerlukannya kemudian.

Direka untuk serasi dengan aliran kerja anda

Evernote bergabung aplikasi kegemaran anda seperti Google Drive, Slack dan Microsoft Teams supaya anda boleh menjadi lebih produktif dari proses sumbang saran sehingga ke proses pelaksanaan.

Jadikan Evernote milik anda. Temui pelan anda sekarang.

Bandingkan pelan

Temui lebih banyak pada Evernote Blog

Lihat cara Evernote dapat membantu mengatur kehidupan anda.

Cara untuk Menentukan Semula Kejayaan dan Mencari Kebahagiaan dalam Hidup Anda

6 Cara untuk Menjadikan Evernote Berfungsi Seperti yang Anda Fikirkan