Imbas Dokumen dengan Evernote

Nikmati ketenangan hati dan simpan dokumen penting anda di hujung jari anda.
Gambar dokumen kertas dan tangkapan skrin ciri aplikasi pengimbasan dokumen percuma Evernote untuk Android dan iPhone Gambar dokumen kertas dan tangkapan skrin ciri aplikasi pengimbasan dokumen percuma Evernote untuk Android dan iPhone

Imbas semua yang penting

Simpan dokumen penting anda dengan anda, pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja anda memerlukannya: fail penjagaan kesihatan dan insurans, kad pengenalan, maklumat jaminan dan produk dan lain-lain—bahkan nota tulisan tangan.
Digitalkan kad niaga Digitalkan kad niaga

Digitalkan kad niaga

Ambil foto dengan telefon anda dan jangan sekali-kali kehilangan nama, nombor telefon, atau alamat e-mel yang lain. Buat pangkalan data peribadi kenalan anda sendiri Evernote Personal, Professional dan Teams.
imbas sekali imbas sekali

Imbas sekali, simpan selama-lamanya

Berhenti mengejar semua kepingan kertas yang bertimbun dalam hidup anda. Dari manual arahan dan invois hingga kad masuk dan resit, bertenang kerana selalu berguna sekiranya anda memerlukannya kemudian.
Simpan maklumat, singkirkan kecelaruan.

Mulakan secara percuma

Temui lebih banyak pada Evernote Blog

Lihat cara Evernote dapat membantu mengatur kehidupan anda.
Petua untuk kehidupan tanpa kertas dengan Evernote Petua untuk kehidupan tanpa kertas dengan Evernote

Petua untuk Lebih Banyak Kehidupan Tanpa Kertas dengan Evernote

Petua untuk lebih banyak kehidupan tanpa kertas dengan Evernote Petua untuk lebih banyak kehidupan tanpa kertas dengan Evernote

38 Perkara yang Perlu Anda Simpan dalam Evernote