Integrasi Evernote Teams + Microsoft Teams

Gambar tangkapan skrin penyatuan Evernote untuk Microsoft Teams

Meningkatkan kerjasama dan produktiviti pasukan dengan memastikan perkara penting tersusun dan sedia untuk diakses dari mana-mana sahaja.

Dapatkan Integrasi Apl Sembang dengan Jualan

Gambar tangkapan skrin penyatuan Evernote untuk Microsoft Teams

Kerja berpasukan lebih mudah

Memandangkan kerja terbaik pasukan anda tidak berada di satu tempat sahaja, Evernote Teams membolehkan anda mengakses semua kandungan terus daripada jaluran sembang anda, jadi anda dapat memberikan lebih konteks pada perbualan, mengubah idea menjadi tindakan dan melihat tempat kolaborasi yang lebih baik membawa anda.

Perkara yang Boleh Dijangka

Segalanya di satu tempat

Cari, ambil semula dan kongsi semua kandungan yang disimpan—dari perbualan untuk penyelidikan hingga minit mesyuarat dan pelbagai lagi—supaya semua orang boleh bekerja daripada maklumat yang sama dalam masa nyata.

Komunikasi Lebih Baik

Lihat konteks penuh projek dengan bersembang dan mengakses nota Evernote Teams anda pada masa yang sama. Selain itu, kedua-dua nota peribadi dan awam boleh dikongsi dalam perbualan pasukan.

Kerjasama Dari Mana-mana sahaja

Pinkan nota pada perbualan untuk mendapatkan akses penuh (termasuk keupayaan pengeditan) ke kandungannya dari satu tab supaya anda tidak perlu melepaskan antara aplikasi dan akan sentiasa menjadi topik, bersedia untuk pergi dari sesi sembang ke sesi kerja dalam snap.

Evernote Bersepadu Dengan Outlook

Simpan e-mel terus ke buku nota kemudian berkongsi kandungan Evernote Teams melalui Outlook dengan hanya satu klik. Ini cara paling mudah untuk memastikan perbualan penting diingati dan mudah dicari supaya anda boleh mengambil tindakan.

Menggunakan Evernote di Tempat Kerja tetapi Bukan Evernote Teams?

Ketahui cara untuk memanfaatkan sepenuhnya integrasi ini dengan bersembang dengan pasukan jualan berpengalaman kami.