Over Evernote

Evernote werd opgericht om een groeiend probleem aan te pakken dat door technologie gecreëerd was: hoe te slagen in een wereld van een steeds toenemende hoeveelheid en snelheid van informatie.

Ons doel is mensen de tijd en vrijheid te geven om zich te concentreren op wat belangijk is door hen te helpen een georganiseerder leven te leiden.

Ons verhaal

Nog niet zo lang geleden betekende het bedenken van goede ideeën dat je moest stoppen en ze op papier zetten voor je ze vergat. Webpagina's knippen? Je moest ze markeren of een screenshot maken. Bestanden opslaan en met een projectteam delen kwam neer op uitwisselen van office documenten via e-mail, waarbij het niet zeker was wie over de laatste versie beschikte. Toen kwam Evernote.
Ladder
Notities
Evernote Corporation creëert producten en diensten die mensen geholpen hebben zich te richten op wat het allerbelangrijkst is. Evernote heeft de manier veranderd waarop mensen hun ideeën omzetten in acties, teams geholpen beter samen te werken, ongeacht waar ze zijn. 225 miljoen mensen over de wereld hebben Evernote ontdekt, dat dagelijks in meer dan 25 talen wordt gebruikt. Evernote Corporation is een wereldwijd, particulier bedrijf in Redwood City, Californië.
Samenwerken
Pijp

Onthoud Alles

Toen Stepan Pachikov, onze oprichter, aan een idee begon te werken wat uit zou lopen op Evernote, onderkende hij drie dingen die de hersenen doen: ze onthouden het verleden, bouwen verbindingen en creëren nieuwe ideeën voor de toekomst.
Apparaten
mensen
Evernote werd opgericht als een uitbreiding van de hersenen. Beginnend met de missie “Onthoud alles,” is Evernote uitgegroeid tot het aanpakken van de drie behoeften die Pachikov heeft vastgesteld. Met 8 miljard notities die door 225 miljoen mensen wereldwijd gecreëerd zijn, is het eenvoudig in te zien waarom Evernote’s producten de standaardplek geworden zijn voor individuele personen en teams die alles willen onthouden, ideeën in actie willen omzetten en beter willen samenwerken.

Evernote in het nieuws

Zie wat anderen zeggen over hoe Evernote voor individuën en teams werkt, en hoe wat Evernote voor jou kan betekenen. Ga naar onze Perspagina voor meer informatie.
Man die een notitie schrijft

Hier is informatie over het meeste uit documantopslag halen en uitwisseldiensten van Evernote

Evernote & Microsoft

Microsoft Teams werkt nu samen met Evernote

Evernote Mobiel

Hoe gebruik je Evernote om je leven te ordenen