OVER EVERNOTE

Een verlengstuk van je geheugen

Toen Stepan Pachikov, onze oprichter, aan het uiteindelijke idee van Evernote begon te werken, onderkende hij drie dingen die het menselijk brein doen: ze onthouden het verleden, bouwen verbindingen en creëren nieuwe ideeën voor de toekomst.

Onthoud alles

Evernote werd opgericht voor het aanpakken van een groeiend probleem dat technologie had helpen creëren: hoe te slagen in een wereld van een steeds toenemende hoeveelheid en snelheid van informatie.

Alles binnen handbereik

Vandaag de dag worden mensen overstelpt met informatie. Hoe er mee om te gaan geeft onrust. Evernote helpt mensen nu te focussen, om voortgang te boeken voor wat het belangrijkst is.

Word steeds beter

Evernote introduceerde de digitale productiviteitsbeweging en groeit nog steeds. Meer dan 225 miljoen mensen over de hele wereld hebben Evernote ontdekt en wordt dagelijk in meer dan 25 talen gebruikt.

Veel achtergronden, één Evernote.

We geloven dat verschillende perspectieven tot betere ideeën leidt. We werken voortdurend om een vertrouwde en samenwerkingsomgeving in Evernote te creëren—eentje waar alle werknemers zichzelf kunnen zijn.

Bekijk Werken bij Evernote»

Stepan Pachikov

ORIGINE EVERNOTE

met founder Stepan Pachikov

Persberichten

Als je op zoek bent naar de laatste bedrijfsstatistieken, -afbeeldingen en logo's, bekijk dan onze merken. Voor elke andere persberichten of voordrachtaanvragen, neem contact op metpress@evernote.com. Ga naar onze contactpagina voor alle andere vragen.

Merkrichtlijnen

De volgende merkrichtlijnen zijn beschikbaar gesteld voor het verzekeren van juist gebruik en uitvoering van merk en elementen van Evernote, waaronder alle handelsmerken, het logo en/of content. Om van onze merken gebruik te maken op een manier die niet door deze richtlijnen wordt gedekt, neem contact met ons op op brand@evernote.com en voeg een visueel model van het beoogd gebruik toe.

Evernote Corporation is een mondiaal particulier bedrijf met zijn hoofdkantoor in Redwood City, Californië. We hebben ook kantoren in Austin (Texas), Bothell (Washington), New Dehli (India), San Diego (Californië), Santiago (Chili) en Tokio (Japan).

Klaar voor Evernote?