Evernote Teams + Microsoft Teams Integratie

Screenshot van Evernote integratie voor Microsoft Teams

Verbeter de samenwerking en productiviteit van je team door belangrijke zaken te ordenen en klaar te hebben staan om overal gebruikt te worden.

Integreer de App Praat met Sales

Screenshot van Evernote integratie voor Microsoft Teams

Teamwork, nog gemakkelijker

Aangezien het beste werk van je team niet maar op één plek leeft, kan je met Evernote Teams alle content meteen vanuit een chat gebruiken. Hierdoor geef je jouw gesprekken meer context, kan je ideeën in actie omzetten en zie je waar betere samenwerking heen leidt.

Wat kan je Verwachten

Alles op één plek

Je kan alle opgeslagen content nu gemakkelijk opzoeken, terughalen en delen—van gesprekken tot research, notulen en nog veel meer—zodat iedereen in real time van dezelfde informatie gebruik kan maken.

Betere Communicatie

Zie de volledige context van een project via de chat. Bekijk Je Evernote Teams notities op hetzelfde moment als iemand anders. Plus, privé en openbare notities kunnen gedeeld worden in een teamgesprek.

Werk Overal Samen

Pin een notitie vast in een tabblad aan een gesprek voor volledige toegang (inclusief bewerkmogelijkheden) tot de content. Hierdoor hoef je niet meer tussen apps te schakelen en ben je altijd bij, om te switchen tussen een chatsessie en werksessie.

Evernote Integreert Met Outlook

Sla e-mails meteen op in notitieboeken en deel daarna met 1 klik Evernote Teams content via Outlook. Het is de gemakkelijkste manier om er voor te zorgen dat belangrijke gesprekken bewaard blijven en goed vindbaar zijn, zodat je aan de slag kan.

Gebruik je Evernote op je Werk, maar gebruik je geen Evernote Teams?

Chat met ons ervaren verkoopteam en ontdek hoe je het beste uit deze integratie haalt.