OM EVERNOTE

En förlängning av din hjärna

När Stepan Pachikov, företagets grundare, började arbeta med den idé som blev Evernote, identifierade han tre saker som den mänskliga hjärnan gör: den minns det förflutna, gör kopplingar och skapar nya idéer för framtiden.

Kom ihåg allt

Evernote grundades för att ta itu med ett växande problem som tekniken har hjälpt till att skapa: hur man lyckas i en värld där mängden och takten på informationsflödet ständigt ökar.

Uträtta vad som helst

Människor i dag översköljs av information och är oroliga för hur de ska hantera allt. Evernote hjälper människor att fokusera på det som är viktigast för att gå vidare.

Bli ännu bättre

Evernote startade den digitala produktivitetstrenden och fortsätter att växa. Mer än 225 miljoner människor runt om i världen har upptäckt Evernote som används på över 25 språk varje dag.

Många bakgrunder på Evernote.

Vi anser att olika perspektiv leder till bättre idéer. Vi arbetar kontinuerligt för att skapa en trygg samarbetsmiljö i Evernote, en där alla anställda kan vara sig själva.

Se Jobba hos Evernote »

Stepan Pachikov

EVERNOTES HISTORIA

med grundaren Stepan Pachikov

Pressförfrågningar

Om du letar efter vår senaste företagsstatistik, bilder och logotyper kan du ta en titt på våra varumärkesresurser. Kontakta press@evernote.com för andra press- eller föreläsningsfrågor. Gå till vår kontaktsida för alla andra frågor.

Varumärkesriktlinjer

Följande varumärkesriktlinjer har gjorts tillgängliga för att säkerställa korrekt användning och utförande av Evernotes varumärke och tillgångar, inklusive varumärken, logotyp och/eller innehåll. Om du vill använda våra varumärken på ett sätt som inte omfattas av dessa riktlinjer kan du kontakta oss på brand@evernote.com och inkludera ett visuellt exempel på avsedd användning.

Evernote Corporation är ett globalt privatägt bolag med huvudkontor i Redwood City, Kalifornien. Vi har även kontor i Austin (Texas), Bothell (Washington), New Delhi (Indien), San Diego (Kalifornien), Santiago (Chile) och Tokyo (Japan).

Är du redo för Evernote?