Lär känna Evernote

Från att hålla koll på att göra-listor till att få ett fungerande schema – Evernote hjälper dig att skapa ordning i kaoset.

Ta kontroll över att göra-listan med Uppgifter

Håll koll på allt genom att skapa att göra-listor i dina anteckningar och hantera dem på ditt sätt. Lägg till förfallodatum och påminnelser så att du inte missar en detalj.

Djupdyk in i dagen

På startsidan visas den information du behöver, när du behöver den, så att du kan börja dagen med en tydlig överblick och mindre stress.

Få din kalender att fungera för dig

Anslut Evernote och Google-kalendern och för samman ditt schema och dina anteckningar så att du får ut det mesta av varje ögonblick.

Ta reda på vilken Evernote-plan som passar dig.

Kom igång

Alltid med dig, alltid synkroniserad

Samla allt som är, var eller kan vara viktigt och få tillgång till det på alla dina enheter.

Sök mindre, gör mer

Hitta precis det du behöver, när du behöver det. Sök inuti bilder och dokument och spara söktermer för snabbare åtkomst.

Din spara-knapp på webben

Spara de viktiga sakerna du hittar på nätet. Klipp ut webbsidor, artiklar och PDF-filer och lagra dem i Evernote – utan annonser, sökbara och lagrade för alltid.

Spara tid med mallar

Evernotes lättanvända anteckningsmallar täcker alla behov. De kostar inget, är helt anpassningsbara och kan användas hur många gånger som helst.

Slipp papper

Från instruktionsböcker och garantiinformation till boardingkort och kvitton – slappna av och känn dig trygg att de alltid är till hands om du behöver dem senare.

Designad för att passa ditt arbetsflöde

Evernote kan integreras med dina favoritappar som Google Drive, Slack och Microsoft Teams så att du kan vara mer produktiv från idéstadiet till förverkligande.

Gör Evernote till din. Hitta din plan nu.

Jämför planer

Upptäck mer i Evernote-bloggen

Se hur Evernote kan hjälpa till att organisera ditt liv.

Så här omdefinierar du framgång och hittar lyckan i ditt liv

6 sätt att få Evernote att fungera som du vill