Evernote Teams + Microsoft Teams-integration

Skärmdump av Evernote-integrering för Microsoft Teams

Förbättra teamarbetet och produktiviteten genom att organisera viktiga saker så att de är tillgängliga överallt.

Hämta appintegrering Prata med säljare

Skärmdump av Evernote-integrering för Microsoft Teams

Teamsamarbete har blivit enkelt

Eftersom ditt teams bästa arbete inte bara finns på ett ställe kan du få tillgång till allt innehåll direkt via en chattråd i Evernote Teams. Det gör att dina konversationer får mer sammanhang, du kan förvandla idéer till handling och samarbeta bättre.

Detta kan du förvänta dig

Allt på ett ställe

Sök enkelt, hämta och dela allt sparat innehåll—från konversationer till forskning eller mötesanteckningar med mera så att alla kan arbeta med samma information i realtid.

Bättre kommunikation

Se helhetsbilden i ett projekt genom att chatta och komma åt dina Evernote Teams-anteckningar samtidigt. Dessutom kan både privata och offentliga anteckningar delas i en gruppkonversation.

Samarbeta var som helst

Fäst en anteckning i en konversation för åtkomst till innehållet (inklusive redigering) via en flik så att du aldrig behöver växla mellan appar och alltid håller dig till ämnet, redo att gå från chattsession till arbetssession på ett ögonblick.

Evernote integreras med Outlook

Spara e-postmeddelanden direkt i anteckningsböcker och dela sedan Evernote teams-innehåll via Outlook med ett klick. Det är det enklaste sättet att se till att viktiga konversationer lagras och är lätta att hitta så att du kan vidta åtgärder.

Vill du använda Evernote på arbetet, men inte Evernote Teams?

Lär dig hur du får ut mesta möjliga av integrationen genom att chatta med vårt erfarna säljteam.