Evernote + Salesforce-integrering

Skärmdump av Salesforce på en dator med överlagrad Evernote-integrering

Sök snabbt, skapa öppenhet och öka produktiviteten med Evernote Teams för Salesforce-integreringen.

Anslut via supporten Prata med säljare

Skärmdump av Salesforce på en dator med överlagrad Evernote-integrering

En sömlös upplevelse

Evernote Teams + Salesforce-integreringen är en plats för all information ditt team behöver för att lyckas. Anslut olika typer av data, lägg till mötesanteckningar, skanna visitkort och centralisera säljmaterial utan att lämna Salesforce. Få tillgång till allt från kontoret eller på vägen. Håll intressenter kontakten med intressenter på ett ställe för uppdateringar, även om de inte har Salesforce.

Detta kan du förvänta dig

TILLGÅNG TILL INFORMATION

Var alltid förberedd. Hela organisationens kunskap centraliserad och tillgänglig som leads, kontakter, konton och möjligheter.

DELA ÖVER HELA ORGANISATIONEN

Anslut personer, teams och innehåll utöver vad som lagras i en salesforce-post. Anteckningar synkroniseras automatiskt och är sökbara i både Evernote och Salesforce.

SKRIV BRA ANTECKNINGAR

Oroa dig inte för hur du antecknar, på en whiteboard, i anteckningsböcker, på klisterlappar eller servetter, Evernote lagrar dem alla och länkar dem till Salesforce-poster.

Mindre tid på att söka, mer tid att sälja

Undvik dubbelarbete. Anteckningar som skapats i Salesforce visas automatiskt i din aktivitetslogg så att din chef vet exakt hur produktiv du har varit och vad du håller på med i ett projekt, utan extra arbete för dig.

Uppgradera till Evernote Teams

Lär dig hur du får ut mesta möjliga av integreringen genom att chatta med vårt erfarna säljteam.