Stöd arbetsflödeshantering med Evernote Teams

Bild på en kontorsarbetare som skriver i ett anteckningsblock framför en bärbar dator och som visar hur Evernote Teams kan användas för arbetsflödeshantering

Anpassa arbetsflödeshanteringen

Framgång handlar inte bara om vad ditt team gör, det handlar också om hur de gör det. Och låt oss vara uppriktiga – ibland är processen rörig. Projekt och leveranser är i olika faser. Informationen är begravd i en mängd verktyg och appar. Flera bidragsgivare och intressenter måste få säga sitt. Ibland är det mest arbete och inte tillräckligt med flöde i arbetsflödeshanteringen.

Med Evernote Teams kan du arbeta som du vill. Skapa projektytor som fungerar som instrumentpaneler eller arbetsytor för att hålla reda på aktiva projekt, redaktionella kalendrar och försäljningskanaler. Använd att göra-listor, fastsatta anteckningar och taggar för att delegera uppgifter och effektivt gå igenom processen. Med allt på ett ställe vet du alltid läget och ditt team kan sluta oroa sig för organiseringen och börja få saker gjorda i stället.

Känn till flödet i företaget

Image of two office workers looking at a whiteboard and a laptop, depicting software enhancing a business process workflowDet är en term som används ofta, men vad är egentligen ett arbetsflöde? I grund och botten är det stegen som ingår i alla processer, från början till slut. Företag har formaliserade arbetsflöden som fastställs i policyer och procedurer, såsom anställnings-, fakturerings- och försäljningsprocesser. Men du kan också ha fler ad hoc-arbetsflöden att hålla koll på, som kreativ utveckling för en ny marknadsföringskampanj eller helt enkelt vem som ska köpa kaffebröd.

Arbetsflödeshantering innebär att du använder digitala verktyg för att ge struktur åt dina arbetsflöden. Med en arbetsflödesapp för att centralisera och organisera olika projekt kan dina team arbeta effektivare och med mer transparens.

Evernote Teams stöder arbetsflöden som fungerar för dig

Tack vare Evernotes enkla användarupplevelse och flexibla arbetsflödesverktyg kan du skapa ett hanteringssystem för arbetsflöden som passar dig. Organisera team, processer och information efter dina behov. Evernote Teams är ett centralt nav som kan anpassas till olika miljöer och användningsområden, från design av cykelskor till hantering av kundrelationer (CRM), personalplanering (HR) med mera.

 • Allt på ett ställe
  Använd anteckningar, anteckningsböcker och projektytor som ett enkelt CRM för att hålla reda på kundkontakter. Dynamiska anteckningar gör dokumentlagringen till en lek – fånga röstinspelningar, handskrivna anteckningar, alla typer av dokument och till och med bilder på whiteboards och visitkort. Hitta allt du behöver med PDF- och dokumentsökningar samt handskriftssökningar. Dessutom integrerar Evernote Teams direkt med Outlook, Gmail, Google Drive, Salesforce, Slack, Microsoft Teams och andra viktiga delar av din teknikpark så att du kan komma åt och dela anteckningar i nästan alla system och miljöer.

 • Teammeddelanden och samarbete
  Med projektytor och taggar kan all information som finns i en anteckning delas med dina närmaste kollegor såväl som mellan team, avdelningar och funktioner. Fastsatta anteckningar och nyheter i projektytor markerar de senaste uppdateringarna, projektstatus och påminnelser. Mallar gör det enkelt att organisera och dela dagordningar, projektmål och veckovisa genomgångar. Projektytor och anteckningsböcker kan också hålla leverantörer och externa bidragsgivare synkroniserade med resten av teamet samtidigt som företagsrelaterat innehåll lagras säkert i din Evernote Teams-miljö.

 • Lösningar för hantering av företagsprocesser

  • Uppgiftsdelegering
   Tilldela och spåra uppgifter med våra ansvarsområden eller projektöversiktsmallar. Uppdateringar visas automatiskt i nyheter på teamets projektyta så att alla är uppdaterade med arbetsflödets förlopp.

  • Att göra-listor
   Skapa dina egna checklistor i anteckningar eller använd vår detaljerade Eisenhower Matrix-mall för att organisera åtgärder och uppgifter efter prioriteringar. Sök i alla anteckningar efter fullständiga eller ofullständiga uppgifter för att bedöma individers eller gruppers framsteg med ett ögonkast.

  • Arbetsflödesspårning
   Flexibiliteten hos Evernote Teams låter dig spåra steg och faser som du vill. Använd överenskomna taggar och anteckningsnamn för att indikera projektfaser (Brådskande, Väntande, Pågår osv.) eller avgränsa projektfaser och visa förlopp genom att flytta anteckningar från en projektyta eller anteckningsbok till en annan.

Förenkla så att ditt team kan fokusera på att föra arbetet framåt

Starta kostnadsfri provperiod

Öka produktiviteten

 • Hitta allt du behöver snabbt.
  Förvandla vad som helst till en digital anteckning med dokumentskanning. Sök efter text i dokument och bilder med PDF och dokumentsökningar eller till och med handskriftssökningar. Datahämtning och informationsidentifiering är mycket enklare med avancerad söksyntax, vilket hjälper dig att hitta saker snabbt genom att begränsa dina sökresultat.

 • Hantera kunskap.
  Samla alla relevanta anteckningar och dokument i projekt- och teamytor. Synkronisera mellan användare och enheter (även offline) och lagra allt när projektet är klart. Alla som är förknippade med projektet eller teamet har alltid tillgång till den senaste informationen, var de än är.

Driv projekt framåt och var redo för nästa steg

Bild på en glödlampa som visar att Evernote Teams har flexibiliteten för att team ska kunna skapa och hantera sina egna arbetsflöden online

Organisera arbetet efter projektfas, steg i tratten eller andra kategorier som passar ditt team bäst.

Bild på anteckningar med en checklista som visar hur arbetsflödesverktygen i Evernote Teams används för att spåra framsteg

Flytta innehåll mellan olika steg för att spåra arbetet från planering till slutförande.

Bild på fyra pilar som pekar mot mitten av en cirkel som visar användningen av teammeddelanden

Minska antalet möten genom att snabbt hålla teammedlemmarna uppdaterade.

Bild på stapeldiagram, linjediagram och cirkeldiagram som visar hur program för arbetsflödesintegrering arbetar med flera appar samtidigt

Integrera med Salesforce, Google Docs och andra appar för att passa ditt teams arbetsstil.

Förenkla så att ditt team kan fokusera på att föra arbetet framåt

/ användare / månad

Start free trial