Evernote + Salesforce-integration

Skærmbillede af Salesforce der er afbildet på en stationær enhed med overlap af Evernote-integrationen

Søg hurtigt, skab ubesværet gennemsigtighed og øg produktiviteten med Evernote Teams til Salesforce-integrationen.

Opret forbindelse via support Snak med salgsafdelingen

Skærmbillede af Salesforce der er afbildet på en stationær enhed med overlap af Evernote-integrationen

En problemfri oplevelse

Evernote Teams + Salesforce-integrationen er et sted til al den information dit team behøver for at lykkes. Tilknyt forskellige typer data, tilføj mødenoter, scan visitkort og centraliser salgsmateriale uden at forlade Salesforce. Få adgang til det hele fra kontoret eller når du er på farten. Hold kontakten med interesserede parter på ét sted for opdateringer, også selvom de ikke har Salesforce.

Hvad du kan forvente

FÅ ADGANG TIL INFORMATION

Vær altid velforberedt. Hele organisationens samlede kundskab centraliseres og er tilgængelig for potentielle kunder, kontakter, konti og muligheder.

DEL PÅ TVÆRS AF HELE ORGANISATIONEN

Opret forbindelse mellem mennesker, teams og indhold udover det der gemmes i en salesforce-post. Noter synkroniseres automatisk og er søgbare i både Evernote og Salesforce.

TAG GODE NOTER

Du behøver ikke at bekymre dig om hvordan du tager noter, for Evernote gemmer noter fra såvel whiteboards som notesbøger, klistermærker og servietter og linker dem til alle Salesforce-poster.

Mindre tid på søgning, mere tid til at sælge

Undgå dobbeltarbejde. Noter der oprettes i Salesforce vises automatisk i din aktivitetslog så din chef ved præcis hvor produktiv du har været og hvad du pt. arbejder på uden ekstra at det medfører arbejde for dig.

Opgrader til Evernote Teams

Chat med vores erfarne salgsteam og find ud af, hvordan du får mest muligt ud af denne integration.