Brug Evernote Teams til at fremme salgsforbindelser

Billede af kontormedarbejdere der bruger computere og en stor skitseblok, som illustrerer Evernote Teams som et samarbejdsværktøj til salg

Hold dit salgsteam fokuseret på salget

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of sales productivity toolsDer er stor risiko for at medlemmerne af dit salgsteam hver dag bruger flere timer på at grave sig igennem noter og søge efter information, mens de kæmper for at skabe overblik over deres fremskridt. Optegnelser over salgsopkald og møder kan rumme alt fra små lapper til skriveblokke og forskellige former for digitale dokumenter. Alle disse formater gemmes flere forskellige steder, og det gør det svært for salgsteams at vide præcis hvor langt de er kommet med den enkelte kunde, for hvem ved hvor de seneste salgsmanualer, e-mailskabeloner og præsentationer findes? Hvad arbejder markedsføringsafdelingen på? Ligger det senest opdaterede salgsmateriale i Slack eller Google Drev eller i en e-mail eller et andet sted?

Evernote Teams mindsker kaos så dit team kan fokusere på at lukke salget. Dynamiske noter, skabeloner, notesbøger og mærkerog projektområder, der fremmer samarbejdet og samler vigtig research, salgsværktøjer, diverse materiale og kampagnesporing. Alt er organiseret med henblik på salgsproduktivitet og er let tilgængeligt uanset hvor sælgerne arbejder. Uanset om teamet sidder på kontoret, derhjemme eller er på farten, så kan medlemmerne bruge mindre tid på at søge efter information og mere tid på at sælge.

Billede af et team der arbejder på bærbare computere og tavlecomputere og som illustrerer brugen af værktøjer for salgsproduktivitet

Forstærk dit teams salgsproduktivitet

Salgssamarbejde og styring af salgsinformation er afgørende for at købere kan gennemgå et salgsforløb på den optimale måde. Effektive funktioner mindsker den nødvendige forberedelsestid for salgsopkald, ligesom de holder styr på køberens kontaktpunkter, synkronises med markedsføringsplaner og hjælper med at lukke salg. Evernote Teams arbejder som du gør. Gem noter og kontaktoplysninger på din måde og lav dem om til digitale og søgbare noter, der kan gemmes og deles. Brug vores skabeloner eller opret dine egne. Som et værktøj for salgsproduktivitet sørger Evernote Teams for at alting er tilgængeligt og velorganiseret.

Kombiner markedsføringsstrategier med salgsplaner

Alt for ofte fungerer salgs- og markedsføringsafdelingerne på hver sin måde uden at være bevidste om hinandens behov og aktiviteter Evernote Teams samler det hele i et fleksibelt samarbejdsmiljø, hvor alle kan dele idéer, følge aktiviteter og spore resultater.

 • Få salgs- og markedsføringsafdelingerne til at arbejde henimod samme mål med projektområder, der er dedikeret til de specifikke salgskvartaler, kampagner, faser eller en hvilken som helst anden logisk gruppering, der giver mening for dine teams.

 • Centraliser og organiser de seneste salgsmaterialer og salgsværktøjer så sælgerne nemt kan få adgang til det hele.

 • Brug skabelonen Markedsføringsplan til at indsamle sælgernes viden om baggrund, SWOT-analyse og kunder.

 • Benyt skabelonen med en kalender for sociale medier til at planlægge salgsfremstød, informere salgsafdelingen om vigtige push-datoer og opdatere alle interesserede parter i realtid.

 • Opret brugerdefinerede skabeloner til at spore kontaktpunkter, således at sælgerne bedre kan forudse markedsføringens indvirkning på indkommende salg og anvende de mest effektive kampagnemeddelelser.

Et hvilket som helst salg kræver meget arbejde. Hold alt samlet på ét sted

Start gratis prøveperiode

Slip for bekymringer forud for en salgspræsentation

Den rigtige information på det rigtige tidspunkt kan udgøre forskellen mellem et lukket salg og en glippet mulighed. Med Evernote Teams er dit teams samlede viden og ressourcer altid lige ved hånden for samtlige teammedlemmer.

 • Opbyg en robust kontohistorik med dynamiske noter, der indeholder såvel indtastet input som billeder, lyd, video, Google Drev-filer og endda klippede Slack-samtaler.

 • Forbered dig på en hvilken som helst salgspræsentation ved hurtigt at få adgang til al research og viden, lige fra noter der er taget af en anden repræsentant til de nyeste markedsrapporter - alt er velorganiseret, søgbart og tilgængeligt når som helst.

 • Brug vores Planlægning af før-salgsopkald-skabelon til at fastlægge deltagerforhold og aftalens betydning samt beskrive hvilke materialer der skal medbringes, nøglespørgsmål der skal stilles og svar på de forventede spørgsmål.

 • Eftersom det samlede kontobillede altid er tilgængeligt uanset hvor du befinder dig (selv når du er offline), så kan du modtage salgsopkald når du er på farten og fortsætte hvor du slap med en hvilken som helst kontakt.

 • Spor resultater fra salgspræsentationer og få overblik over de næste trin med Oversigt for opkald-skabelonen.

 • Forvandl dokumenter og håndskrevne skriblerier til søgbare digitale noter med dokumentscanning, PDF- og dokumentsøgning samt søgning efter håndskrevet tekst.

Behersk CRM-systemet

Mindre salgsteams kan bruge Evernote Teams som et enkelt samarbejdsværktøj til salg og som en CRM-platform (Customer Relationship Management). Noter og notesbøger kan nemt tilpasses for at spore enhver interaktion, personlig præference, aftale, ordrehistorik og kontakt med kundeservice. Projektområder kan fungere som en brugervenlig oversigt til at spore de seneste aktiviteter og udviklinger og holde alle interesserede parter ajour.

Fremskynd salget

Evernote Teams skaber det samspil, som salgsteams behøver for at eliminere dobbeltarbejde og flaskehalse i deres workflow. Et problemfrit salgssamarbejde og styring af salgsinformation effektiviserer forberedelses- og administrationsarbejdet og frigør tid til at komme arbejde hen imod et salg. Lad os eksempelvis sige, at en gennemsnitlig salsrepræsentant har kontakt med 30 konti om dagen. Ved at fremskynde hver proces med blot fem minutter pr. konto kan der således frigives over to timers ekstra tid til at nå de relevante salgsmål.

 • Brug skabelonen til strategisk planlægning for at informere alle parter om de overordnede visioner og salgsmål.

 • Dediker et projektområde til onboarding af nye sælgere, der centraliserer alle de nødvendige processer, ressourcer og værktøjer for at sælgeren hurtigt kan komme i gang og arbejde mod at nå sin kvote.

 • Styrk dine salgsteams ved at fastgøre godkendte salgsmanualer og nye meddelelser for hvert trin i salgsprocessen til toppen af dit projektområde.

 • Udarbejd en sammenhængende salgsstrategi og veldefinerede salgsprocesser i tilpassede noter, der kan deles på tværs af afdelinger og teams.

Fjern flaskehalse der bremser salgsprocessen

Grafisk illustration der viser hvordan salgsdata gemmes fra internettet i Evernote Teams

Indsaml ekstern information om mulige kunder fra websteder og nyhedsartikler.

Grafisk illustration der viser hvordan salgsinformation gemmes fra e-mail og kontakter på en smartphone

Bidrag med intern information fra telefonsamtaler, mødenoter, visitkort, e-mails og Slac-samtaler.

Grafisk illustration af et dokument med et cirkeldiagram ovenpå et andet dokument der illustrerer hvordan Evernote Teams kan bruges til at generere potentielle salgskunder

Centraliser salgsmateriale og information om potentielle kunder så alle altid har adgang til det hele.

Grafisk illustration af pile der omkranser et søjlediagram, som viser Evernote Teams' integration af værktøjer for salgsproduktivitet

Hold alle interesserede parter ajour med ét samlet sted til opdateringer.

Et hvilket som helst salg kræver meget arbejde. Hold alt samlet på ét sted

/ bruger / måned

Start free trial