Evernote + Salesforce -integraatio

Näyttökuva Salesforcesta pöytätietokoneella ja peittokuva Evernote-integraatiosta

Suorita hakuja nopeasti, takaa avoimuus vaivatta ja tehosta tuotantoa Evernote Teamsin Salesforce-integraatiolla.

Yhdistä tuen kautta Puhu myyntiosaston kanssa

Näyttökuva Salesforcesta pöytätietokoneella ja peittokuva Evernote-integraatiosta

Saumaton kokemus

Evernote Teams + Salesforce -integraatio on keskeinen paikka kaikille tiedoille, joita tiimisi tarvitsee menestyäkseen. Yhdistä eri tyyppisiä tietoja, lisää kokousmuistiinpanoja, skannaa käyntikortteja ja keskitä myyntimateriaalit poistumatta Salesforcesta. Käytä tätä kaikkea toimistossa tai tien päällä. Yhteen paikkaan kootut päivitykset pitävät osakkaat ajan tasalla, vaikka heillä ei olisikaan Salesforcea.

Mitä voit odottaa

TIETOJEN KÄYTTÖOIKEUDET

Älä enää koskaan vaikuta huonosti valmistautuneelta. Kaikki organisaatiosi tiedot keskeisessä paikassa ja käytettävissä mahdollisten asiakkaiden, yhteyshenkilöiden, tilien ja tilaisuuksien löytämiseksi.

JAA KOKO ORGANISAATIOSSASI

Yhdistä ihmiset, tiimit ja sisältö Salesforcen sisältöä tehokkaammin. Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti ja ovat haettavissa sekä Evernotessa että Salesforcessa.

TEE ERINOMAISIA MUISTIINPANOJA

Älä huolehdi siitä, miten teet muistiinpanoja - tussitaululle, muistikirjoihin, tarroihin tai lautasliinalle - Evernote tallentaa ne kaikki ja linkittää ne Salesforce-tietueihin.

Käytä vähemmän aikaa hakuihin ja enemmän aikaa myyntiin

Älä tee kaksinkertaista työtä. Salesforcessa laaditut muistiinpanot näkyvät automaattisesti tapahtumalokissasi, joten pomosi tietää täsmälleen, kuinka tuottelias olet ollut ja miten projektisi etenee, ilman että sinun tarvitsee tehdä ylimääräistä työtä.

Päivitä Evernote Teamsiin

Opi ottamaan kaikki irti tästä integraatiosta keskustelemalla kokeneen myyntitiimimme kanssa.