Paranna myyntisuhteita Evernote Teamsillä

Kuva toimistotyöntekijöistä käyttämässä tietokoneita ja suuresta luonnoslehtiöstä, kuvastaen Evernote Teamsiä myynnin yhteistyökaluna

Pidä myyntitiimisi keskittyneenä kauppaan

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of sales productivity toolsMyyntitiimiltäsi kuluu todennäköisesti joka päivä tuntikaupalla aikaa muistiinpanojen selaamiseen, tietojen etsimiseen ja edistyksen esittämiseen. Myyntipuheluiden ja kokousten tiedot vaihtelevat tarralapuista ja muistilehtiöistä erilaisiin digitaalisiin asiakirjoihin. Nämä erilaiset tietuemuodot tallennetaan eri paikkoihin, joten myyntitiimien on vaikea tietää, mihin vaiheeseen prospektin kanssa on edetty. Kuka tietää, missä uusimmat myyntitekstit, sähköpostimallit ja esitykset ovat? Mitä markkinointiosasto suunnittelee? Ovatko parhaiten ajan tasalla olevat myyntitiedot Slackissa vai Google Drivessa, sähköpostissa vai jossain muualla?

Evernote Teams hälventää kaaoksen, jotta tiimisi voi keskittyä kaupan lukkoonlyömiseen. Dynaamiset muistiinpanot, mallit, muistikirjat ja avainsanat sekä yhteistyöhän tarkoitetut työtilat säilyttävät tärkeät tutkimukset, myyntityökalut, tiedot ja kampanjanseurannan. Kaikki järjestellään tukemaan myyntiä käytettäväksi helposti missä tahansa, missä edustajien on työskenneltävä. Olit sitten toimistossa, kotona tai kentällä, tiimisi käyttää vähemmän aikaa tietojen etsimiseen ja enemmän aikaa myyntiin.

Kuva matkatietokoneilla ja tableteilla työskentelevästä tiimistä, kuvastaen myynnin tuottavuustyökaluja

Tehosta tiimisi myyntiä

Myyntitietojen hallinta ja yhteistyö myynnissä ovat olennainen osa ostajien ohjaamista myyntikanavassa. Vankat ominaisuudet lyhentävät myyntipuheluiden valmisteluun, asiakaskontaktien muistamiseen, markkinointisuunnitelmien seuraamiseen ja kaupan lukkoonlyömiseen kuluvan ajan. Evernote Teams toimiii haluamallasi tavalla. Tallenna muistiinpanoja ja yhteystietoja miten vain haluat ja muuta ne digitaalisiksi muistiinpanoiksi, joita voidaan tallentaa, hakea ja jakaa. Käytä valmiita mallejamme tai luo omasi. Myynnin tuottavuustyökaluna Evernote Teams pitää kaiken käytettävissä ja järjestyksessä.

Yhdistä markkinointistrategiasi ja myyntisuunnitelmasi

Myynti ja markkinointi työskentelevät aivan liian usein omissa kopeissaan kaukana toinen toistensa päivittäisistä tarpeista ja toimista. Evernote Teams yhdistää kaiken joustavassa yhteistyöympäristössä, missä kaikki voivat jakaa tietoja, seurata toimintoja ja pitää kirjaa tuloksista.

 • Pidä myynti ja markkinointi koordinoituna työtiloilla, jotka on omistettu tietylle myyntikvartaalille, kampanjalle, vertikaalille tai mille tahansa loogiselle ryhmittämisperusteelle, mitä tiimisi pitää järkevänä.

 • Keskitä ja järjestele uusimmat myyntitiedot ja -työkalut, jotta edustajat voivat käyttää niitä helposti.

 • Markkinointisuunnitelma-mallilla voit tallentaa edustajiesi näkemykset taustasta, SWOT-analyysistä ja asiakkaiden luonteesta.

 • Sosiaalisen median kalenteri -mallilla voit suunnitella yhteydenotot, ilmoittaa myyntiosastolle tärkeistä päivämääristä ja pitää kaikki asianosaiset ajan tasalla reaaliajassa.

 • Luo mukautettuja malleja, joilla voit seurata sitoumustasoja ja auttaa edustajia ennakoimaan markkinoinnin vaikutuksen saapuvaan myyntikanavaan sekä hyödyntämään viestejä, jotka edistävät kampanjaa eniten.

Myynti vaatii aina paljon työtä. Pidä se kaikki yhdessä paikassa.

Aloita ilmaiskokeilu

Älä huolehdi uudesta myyntipuheesta

Oikeaan aikaan saadut oikeat tiedot voivat ratkaista, saadaanko kauppa lyötyä lukkoon vai menetetäänkö tilaisuus. Evernote Teamsillä tiimisi yhteiset tiedot ja resurssit ovat kaikkien saatavilla.

 • Kokoa vankka tilihistoria dynaamisilla muistiinpanoilla, jotka sisältävät koneella kirjoitettuja tietoja, kuvia, ääntä, videoita, Google Drive -tiedostoja ja jopa leikkeitä Slack-keskusteluista.

 • Valmistaudu mihin tahansa myyntipuheeseen nopealla pääsyllä kaikkiin tarjolla olevaan tutkimukseen ja näkemyksiin – aina muiden edustajien tekemistä muistiinpanoista uusimpiin markkinointiraportteihin – jotka on kaikki järjestelty, haettavissa ja käytettävissä milloin vain.

 • Käytä Myyntisoittoa edeltävää päivyriämme erittelemään osallistujien suhteet ja tärkeydet kaupalle, tuotavat materiaalit, avainkysymykset ja vastaukset odottamiisi kysymyksiin.

 • Soita myyntipuheluita viivyttelemättä ja jatka edellisestä, sillä koko tili on käytettävissä siellä, missä itse olet – jopa poissa verkosta.

 • Seuraa myyntipuheen tuloksia ja seuraavia vaiheita puhelun selvitysmallilla.

 • Muuta asiakirjat ja käsinkirjoitetut vaikutelmat hakukelpoisiksi digitaalisiksi muistiinpanoiksi asiakirjan skannauksella, PDF- ja asiakirjahauilla ja jopa käsinkirjoitushaulla.

Ole asiakassuhteiden hallinnan mestari

Pienemmät myyntitiimit voivat käyttää Evernote Teamsiä kevyenä myyntiyhteistyön työkaluna ja asiakassuhteiden hallinta-alustana (CRM). Muistiinpanot ja muistikirjat on helppo mukauttaa seuraamaan jokaista kanssakäymistä, mieltymistä, kauppaa, tilaushistoriaa ja asiakaspalvelun käyttöä. Työtilat voivat toimia käyttöystävällisenä koontinäyttönä, joilla seurataan uusimpia toimintoja ja kehityksiä ja pidetään kaikki osalliset ajan tasalla.

Nopeuta myyntiä

Evernote Teams tuottaa linjauksen, jota myyntitiimit tarvitsevat eliminoidakseen kaksinkertaisen työn ja hidasteet työnkulussa. Saumaton yhteistyö myynnissä ja myyntitietojen hallinta tehostaa valmisteluita ja paperitöitä vapauttaen aikaa myynnille. Sanotaanpa, että edustajat käsittelevät keskimäärin 30 tiliä päivässä. Vaikka jokaista prosessia nopeutettaisiin vain viisi minuuttia tiliä kohden, saadaan vähintään kaksi ylimääräistä tuntia, jotka voidaan käyttää myyntitavoitteiden saavuttamiseen.

 • Strategisen suunnittelun mallilla voit linjata kaikki yleisen vision ja myyntitavoitteiden kanssa.

 • Varaa työtila uusien edustajien perehdyttämiseen keskittämällä kaikki prosessit, resurssit ja työkalut, joilla he pääsevät vauhtiin viiveettä ja alkavat työskennellä kiintiötä kohden.

 • Tue myyntitiimejä pitämällä kunkin vaiheen hyväksytyt myyntitekstit ja tuoreimmat viestit kiinnitettyinä työtilan ylälaitaan.

 • Laadi hyvin integroitu myyntistrategia ja hyvin määritetty myyntiprosessi mukautetuissa muistiinpanoissa, jotka jaetaan eri osastoille ja tiimeille.

Eliminoi myyntiprosessia hidastavat puutteet

Kuva myyntitietojen tallentamisesta verkosta Evernote Teamsiin

Kerää ulkoisia tietoja asiakasehdokkaista sivustoilta ja äskettäisistä uutisartikkeleista.

Kuva myyntitietojen tallentamisesta sähköpostista ja yhteystiedoista älypuhelimeen

Kerää sisäisiä tietoja puheluista, kokousmuistiinpanoista, käyntikorteista, sähköposteista ja Slack-keskusteluista.

Kuva asiakirjasta, jossa toisen asiakirjan päällä on lohkokaavio, esittäen Evernote Teamsin olevan asiakasehdokkaita tuottava ratkaisu

Keskitä myyntiin ja asiakasehdokkaisiin liittyvät tiedot, jotta ne ovat jokaisen käytettävissä.

Kuva pylväskaaviota ympäröivistä nuolista, kuvastaen Evernote Teamsin integroimista myynnin tuottavuustyökaluihin

Pidä asianosaiset ajan tasalla käyttämällä päivityksiin yhtä keskeistä paikkaa.

Myynti vaatii aina paljon työtä. Pidä se kaikki yhdessä paikassa.

/ käyttäjä / kuukausi

Start free trial