Integrasi Evernote + Salesforce

Gambar tangkapan skrin Salesforce yang digambarkan pada peranti desktop, dengan lapisan integrasi Evernote

Cari dengan cepat, berikan ketelusan dengan mudah, dan tingkatkan produktiviti dengan integrasi Evernote Teams for Salesforce.

Sambung melalui Sokongan Sembang dengan Jualan

Gambar tangkapan skrin Salesforce yang digambarkan pada peranti desktop, dengan lapisan integrasi Evernote

Pengalaman yang lancar

Evernote Teams + Integrasi Salesforce adalah satu tempat untuk semua maklumat yang diperlukan oleh pasukan anda untuk berjaya. Sambungkan pelbagai jenis data, tambahkan nota mesyuarat, imbas kad niaga dan pusatkan jaminan penjualan tanpa meninggalkan Salesforce. Akses semuanya dari pejabat atau di jalan raya. Terus ikuti pemangku kepentingan dengan satu tempat untuk kemas kini, walaupun mereka tidak memiliki Salesforce.

Perkara yang boleh dijangka

AKSES KEPADA MAKLUMAT

Jangan sekali-kali kelihatan tidak bersedia lagi. Semua pengetahuan suku organisasi anda terpusat dan dapat diakses untuk petunjuk, kenalan, akaun dan peluang.

KONGSI SELURUH ORG ANDA

Hubungkan orang, pasukan, dan kandungan melebihi apa yang disimpan dalam rekod salesforce. Nota diselaraskan dan dicari secara automatik di Evernote dan Salesforce.

CATAT NOTA HEBAT

Jangan bimbang bagaimana anda membuat nota - papan putih, buku nota, nota lekat atau bahkan napkin, Evernote menyimpan semuanya dan memautkannya ke sebarang rekod Salesforce.

Kurang masa mencari, lebih banyak masa menjual

Hentikan aktiviti pendua. Nota yang dibuat di Salesforce secara automatik muncul dalam log aktiviti anda sehingga bos anda tahu dengan tepat bagaimana anda pernah produktif, dan di mana anda berada dalam projek, tanpa kerja tambahan untuk anda.

Tingkatkan ke Evernote Teams

Ketahui cara untuk memanfaatkan sepenuhnya integrasi ini dengan bersembang dengan pasukan jualan berpengalaman kami.