Tingkatkan kerjasama pasukan dengan Evernote Teams

Gambar orang yang menggunakan Evernote di tablet di tempat awam, yang menggambarkan penyelesaian kolaborasi awan Evernote Teams untuk pasukan

Bekerja dalam awan untuk memastikan pasukan anda sentiasa segerak

Hari-hari ini, pasukan boleh merangkumi orang yang bekerja di pejabat anda atau di seberang dunia. Tetapi kerjasama sukar, walaupun semua orang berada di bangunan yang sama. Faktor perbezaan gaya kerja, keutamaan, alat kolaborasi, dan zon waktu, malah pasukan terbaik boleh berjuang untuk bekerjasama dengan berkesan. Dokumen kerja, nota mesyuarat, dan idea kreatif tersimpan di komputer riba individu. Usaha dan komunikasi salah yang sia-sia menyusahkan orang dan mengecewakan semua orang.

Dengan Evernote Teams, pasukan anda dapat berkongsi pengetahuan kolektif, aliran kerja, dan dokumen berkaitan projek di mana sahaja mereka perlu bekerja. Dengan ruang dan buku notayang dikhaskan, pasukan yang paling banyak diedarkan dapat terus selaras dan menyelesaikannya. Penyegerakan nota pelbagai peranti di awan bermaksud satu orang dapat memulakan catatan di telefon mereka, menambahkannya di komputer riba mereka, dan berkolaborasi pada catatan yang sama dengan rakan sepasukan di seberang dunia.

Apa itu kolaborasi awan?

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of a collaboration platform to help teams work together more easilyKolaborasi awan menggunakan perisian dan maklumat yang tersimpan di web, bukan secara tempatan di komputer setiap ahli pasukan. Ini membolehkan pasukan anda berkongsi idea dan mengerjakan dokumen yang sama di mana sahaja mereka bekerja.

Perisian kolaborasi berasaskan awan muncul setelah pengkomputeran mudah alih, peningkatan penggunaan peranti peribadi untuk tugas perniagaan, peningkatan pesanan segera dan media sosial sebagai alat kerja, dan peningkatan kepercayaan terhadap keselamatan perkhidmatan berasaskan awan. Di banyak industri hari ini, kolaborasi awan hanyalah perniagaan seperti biasa - dan diperlukan untuk pertumbuhan dan kejayaan.

Secara umum, kolaborasi awan menggabungkan storan dokumen berpusat denfan kawalan akses, serta alat penciptaan dan pengeditan dokumen. Berbanding dengan alat analog atau alat kolaborasi di premis, penyelesaian awan membolehkan semua jenis pasukan untuk bekerjasama dalam cara yang lebih fleksibel dan berkesan.

Manfaatkan kelebihan alat kolaborasi awan

Tidak kira di mana jua kita berada dan pada bila-bila masa kita perlu bekerja, kolaborasi pasukan menerusi awan menawarkan kelebihan yang membantu semua oranf bekerjasama dengan lancar:

 • Akses 24/7/365
  Alat kolaborasi awan menjadikan dokumen yang dikongsi tersedia pada setiap masa—sama ada seorang ahli pasukan sedang melancong, belerja dari rumah, memerlukan jadual yang lebih fleksibel, atau menyambung kerja pada hujung minggu.

 • Versi terkini
  Perubahan yang dibuat pada dokumen yang digunakan dalam kolaborasi awan dikemas kini secara automatik, memastikan versi terkini sentiasa boleh diakses oleh semua pemegang taruh.

 • Produktiviti yang lebih baik
  Dengan mengurangkan kekurangan yang disebabkan oleh zon masa dan geografi, perisian awan terbaik membantu pasukan untuk bekerja dengan lebih berkesan.

 • Kolaborasi yang lebih mudah untuk kumpulan yang lebih besar
  Semakin ramai orang yang anda tambahkan ke dalam pasukan anda, semakin rumit kerja berpasukan. Alat kolaborasi awan yang berkesan memudahkan anda, membolehkan semua orang berada pada halaman yang sama dengan maklumat yang terkini.

Sambungkan titik supaya pasukan anda dapat mencapai lebih banyak, bersama-sama

Mula Percubaan Percuma

Pastikan pasukan sentiasa terhubung dengan Evernote Teams

Berikan pasukan anda hab kolaborasi perniagaan berpusat di mana semua orang boleh melihat kemas kini terkini, mengakses versi terkini bagi setiap dokumen, dan berkongsi kerja dan idea mereka. Pengalaman pelanggan Evernote yang sangat fleksibel membenarkan setiap pasukan berhubung dan berkongsi apa jua cara yang terbaik untuk mereka. Ia juga sangat boleh diadaptasi dengan industri dan aliran kerja yang berbeza—termasuk jualan, reka bentuk dan pemasaran, pengurusan hubungan pelanggan (CRM), dan banyak lagi

 • Komunikasi
  Sama ada mereka bekerja di pejabat, di lapangan atau bekerja dari rumah, bahkan pasukan yang jauh juga boleh kekal berhubung menerusi ruang, buku nota dan nota dikongsi. Kontraktor dan penyumbang luar boleh turut bekerjasama apabila perlu, tanpa perlu memasukkan mereka sepenuhnya ke dalam sistem perniagaan utama anda. Nota yang dipinkan dan ‘Terkini’ dalam ruang pasukan memastikan semua orang melihat kemas kini terkini, status projek dan senarai tugas. Penyumbang yang bekerja di luar talian juga boleh membuat perubahan dan menambahkan dokumen baharu.

 • Pengurusan projek dan penjejakan tugas
  Berikan tugas kepada semua orang dengan senarai tugas yang ringkas dalm nota dikongsi. Kekal tersusun dan gunakan Ruang Tanggungjawab kami atau templat Gambaran Keseluruhan Projek. (Anda juga boleh menjadi sangat terperinci dengan templat Eisenhower Matrix.) Setiap kali senarai semak atau nota projek dikemas kini, nota tersebut akan dipaparkan di bawah ‘Terkini’ dalam ruang yang berkaitan, supaya semua orang boleh menjejak kemajuan.

Evernote Teams juga membenarkan anda mencipta sistem penjejakan aliran kerja anda sendiri dalam sebarang cara yang sesuai dengan pasukan anda. Anda boleh mengeteg nota dan mengemas kini penamaan dokumen untuk menunjukkan peringkat projek (Segera, Tergantung, Sedang Diusahakan, dll.). Atau, hanya alihkan nota dari satu ruang atau buku nota ke tempat lain untuk menandakan perubahan status. Fleksibiliti imi membolehkan anda menyesuaikan pengurusan projek dan penjejakan tugas kepada keperluan dan keadaan spesifik anda—dan tukarkannya mengikut keperluan semasa anda.

Dayakan kolaborasi efektif sepenuhnya, sambil melindungi persekitaran anda.

 • Storan Fail
  Evernote Teams memberikan anda ruang yang besar untuk storan fail, dengan20 GB muat naik bulanan serta tambahan 2GB bagi setiap pengguna dalam akaun syarikat atau organisasi anda.

 • Penyepaduan
  Bertindak sebagai hab kolaborasi yang ringkas, Evernote Teams berfungsi dengan baik merentas semua timbunan teknologi anda. Akses, cipta, cari dan edit nota dalam Salesforce dan Microsoft Teams. Cipta nota daripada e-mel dan lampiran, dan kongsikan nota sedia ada daripada dalam Gmail dan Outlook. Masukkan fail Google Drive ke dalam Evernote dan aksesnya dalam buku nota dan ruang anda. Tukarkan mesej Slack kepada nota supaya anda boleh berkongsikannya dengan pasukan anda, dan mengakses nota secara terus daripada Slack tanpa bertukar aplikasi.

 • Keselamatan
  Pusat data yang mengurus data Evernote disijilkan SAS 70 (Jenis II) dan SSAE16 SOC-1 (Jenis 2). Untuk kawalan akses, Evernote menggunakan Bahasa Penanda Teguran Keselamatan 2.0 (SAML 2.0) untuk mendayakan Daftar Diri Tunggal (SSO). Pelaksanaan SSO kami disepadukan dengan mudah dengan sebarang penyedia identiti besar yang menyokong SAML 2.0. Kami juga menyokong ADFS. Evernote Teams bersambung dengan Direktori Aktif semasa atau penyelesaian LDAP anda, membenarkan anda menjemput atau mengalih keluar pengguna dari dalam konsol pentadbiran sedia ada anda. Pentadbir juga boleh melihat dan mengurus pengguna dari dalam penyelesaian kami, dan menyemak akses nota ahli pasukan dan aktiviti untuk memastikan semua orang mempunyai tahap akses yang tepat untuk peranan mereka.

Jaga semua orang, di mana pun mereka berada

Ilustrasi grafik komputer riba dan telefon pintar yang memaparkan kandungan abstrak, yang menggambarkan penggunaan alat kolaborasi digital Evernote Teams

Letakkan semua kerja pasukan anda di satu tempat supaya anda dapat berhenti mencari maklumat dan mula mendapat kembali masa.

Ilustrasi grafik tablet dan telefon pintar di bawah awan, yang menggambarkan alat kerjasama berasaskan awan

Sentiasa mempunyai akses supaya anda dapat bekerja dari mana sahaja—di pejabat, dalam perjalanan, atau di luar talian.

Ilustrasi grafik anak panah yang menunjuk ke luar dari bola lampu, yang menggambarkan perkongsian idea menggunakan alat kerjasama projek Evernote Teams

Berkongsi idea dan kemas kini dengan pasukan anda semasa projek anda berkembang sehingga setiap orang sentiasa mempunyai maklumat terkini.

Ilustrasi grafik mangga dalam kotak, yang menggambarkan keselamatan alat kerjasama pasukan Evernote Teams

Atur cara pasukan anda, siapkan ruang kerja dan perkongsian kebenaran namun paling sesuai untuk anda.

Sambungkan titik supaya pasukan anda dapat mencapai lebih banyak, bersama-sama

/ Pengguna / Bulan

Start free trial