Lanjutkan hubungan penjualan dengan Evernote Teams

Imej pekerja pejabat yang sedang menggunakan komputer dan pad lakar yang besar, menggambarkan Evernote Teams sebagai alat kolaborasi jualan

Memastikan pasukan jualan anda sentiasa fokus pada jualan

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of sales productivity toolsKemungkinan besar, pasukan penjualan anda kehilangan waktu setiap hari mencari nota, mencari maklumat dan berjuang untuk memberikan ketelusan tentang kemajuan mereka. Rekod panggilan penjualan dan mesyuarat terdiri daripada nota lekat dan pad hingga pelbagai dokumen digital. Format rekod yang pelbagai ini disimpan di beberapa tempat yang berbeza, sehingga sukar bagi pasukan penjualan untuk mengetahui dengan tepat masa mereka berhenti dengan prospek. Siapa yang tahu di mana skrip penjualan, templat e-mel, dan persembahan terkini? Apa pemasaran dengan lengan baju? Adakah jaminan penjualan yang paling terkini di Slack atau Google Drive, dalam e-mel, atau di tempat lain?

Evernote Teams mengatasi kecelaruan, supaya pasukan anda dapat memfokus dalam menyempurnakan jualan. Nota dinamik, templat, buku nota dan teg dan kolaborasi ruang menangkap penting penyelidikan, alat penjualan, cagaran dan penjejak kempen. Semuanya diatur untuk produktiviti penjualan dan mudah diakses di mana sahaja wakil anda bekerja. Sama ada mereka berada di pejabat, di rumah, atau di lapangan, pasukan anda dapat menghabiskan lebih sedikit masa untuk mencari maklumat dan lebih banyak masa menjual.

Imej pasukan yang bekerja pada komputer riba dan tablet, yang menggambarkan penggunaan alat produktiviti penjualan

Kukuhkan produktiviti jualan pasukan anda

Pengurusan maklumat penjualan dan kolaborasi penjualan sangat penting untuk menggerakkan pembeli melalui saluran penjualan dengan cekap. Ciri-ciri canggih mengurangkan masa yang diperlukan untuk mempersiapkan panggilan penjualan, tetap berada di puncak titik sentuh pembeli, menyegerakkan dengan rancangan pemasaran, dan menutup perjanjian. Evernote Teams berfungsi seperti yang anda mahukan. Rekodkan nota dan maklumat hubungan dengan cara yang anda mahukan dan tetap ubah menjadi nota digital yang boleh disimpan, dicari dan dikongsi. Gunakan templat kami atau buat templat anda sendiri. Sebagai alat produktiviti penjualan, Evernote Teams memastikan semuanya dapat diakses dan teratur.

Gabungkan strategi pemasaran dan rancangan jualan anda

Selalunya, penjualan dan pemasaran beroperasi di silo tersendiri, terputus daripada keperluan dan aktiviti seharian masing-masing. Evernote Teams menyatukan semuanya dalam persekitaran kolaboratif yang fleksibel di mana semua orang dapat berkongsi pandangan, mengikuti aktiviti dan menjejak hasil.

 • Pastikan jualan dan pemasaran berada di halaman yang sama dengan ruang khusus untuk tempat penjualan, kempen, penegak atau sebarang pengelompokan logik yang sesuai untuk pasukan anda.

 • Pusatkan dan susun kolateral dan alat jualan terkini untuk akses yang pantas oleh wakil.

 • Gunakan templat Rancangan Pemasaran untuk menangkap wawasan wakil anda untuk latar belakang, analisis SWOT, dan keperibadian pelanggan.

 • Manfaatkan templat Kalendar Media Sosial untuk merancang pertunangan, memberitahu penjualan tarikh tolak penting, dan mengemas kini semua pihak berkepentingan dalam masa nyata.

 • Cipta templat khusus untuk menjejak tahap interaksi, membantu perwakilan menjangkakan kesan pemasaran pada corong penjualan masuk, dan memasukkan mesej yang paling menarik perhatian dalam kempen.

Banyak kerja dilakukan dalam setiap penjualan. Simpan semuanya di satu tempat

Mula Percubaan Percuma

Jangan risau tentang pembentangan jualan lagi

Maklumat yang betul pada masa yang tepat boleh membawa perbezaan antara jualan yang dipersetujui dan peluang yang hilang. Dengan Evernote Teams, pengetahuan dan sumber kolektif pasukan anda berada di hujung jari setiap orang.

 • Bina sejarah akaun yang teguh dengan nota dinamik yang mengandungi input yang ditaip serta imej, audio, video, fail Google Drive, malah perbualan Slack yang diklipkan.

 • Sediakan sebarang pembentangan dengan akses pantas ke setiap skrap penyelidikan dan wawasan—daripada nota yang diambil oleh wakil lain hingga ke laporan pasaran terkini—semuanya tersusun, boleh dicari, dan tersedia pada bila-bila masa.

 • Gunakan Perancang Pra-Panggilan Jualan kami untuk memperincikan hubungan peserta dan kepentingan terhadap urus niaga, bahan yang perlu dibawa, soalan untuk diajukan, dan respons kepada soalan yang diajukan.

 • Jalankan panggilan jualan dan sambung kerja anda dengan sebarang hubungan kerana gambaran akaun yang lengkap sentiasa berada dengan anda—walaupun di luar talian.

 • Jejak hasil pembentangan dan langkah-langkah seterusnya dengan templat Perbincangan Panggilan.

 • Tukarkan dokumen dan tulisan tangan kepada nota digital yang boleh dicari dengan Pengimbasan Dokumen, Carian PDF dan Dokumen, bahkan Carian Tulisan Tangan.

Kuasai pengurusan hubungan pelanggan anda

Pasukan penjualan yang lebih kecil dapat menggunakan Evernote Teams sebagai alat kerjasama penjualan ringan dan platform pengurusan hubungan pelanggan (CRM). Catatan dan buku nota dapat disesuaikan dengan mudah untuk menjejak setiap interaksi, pilihan peribadi, perjanjian, sejarah pesanan, dan penglibatan perkhidmatan pelanggan. Spaces boleh berfungsi sebagai papan pemuka yang mesra pengguna untuk mengesan aktiviti dan perkembangan terkini dan memastikan semua pihak berkepentingan sentiasa terkini.

Tingkatkan kualan

Evernote Teams membuat pasukan penjualan yang diselaraskan perlu menghilangkan usaha pendua dan kepantasan dalam aliran kerja mereka. Kerjasama penjualan dan pengurusan maklumat penjualan yang lancar menjadikan kerja persiapan dan pentadbir lebih cekap, membebaskan masa untuk sampai ke penjualan. Katakan perwakilan purata menyentuh 30 akaun sehari. Mempercepat setiap proses walaupun lima minit setiap akaun dapat menghasilkan dua + jam masa tambahan untuk menghancurkan sasaran penjualan.

 • Gunakan templat Perancangan Strategik untuk menyelaraskan semua orang dengan keseluruhan visi dan matlamat penjualan anda.

 • Dedikasikan ruang untuk wakil baharu—memusatkan semua proses, sumber dan alat yang diperlukan untuk bekerja dengan pantas dan mula mencapai kuota.

 • Kuasakan pasukan jualan anda dengan memastikan skrip jualan yang diluluskan dan mesej terkini untuk setiap peringkat dipinkan di bahagian atas ruang anda.

 • Zahirkan strategi jualan yang padu dan proses jualan yang jelas dalam nota yang disesuaikan, yang dikongsi merentas jabatan dan pasukan.

Menyingkirkan jurang yang memperlahankan proses jualan

Ilustrasi grafik yang menggambarkan penyimpanan data penjualan dari web ke Evernote Teams

Kumpulkan maklumat luaran tentang prospek dari laman web dan artikel berita terkini.

Ilustrasi grafik yang menggambarkan menyimpan kecerdasan penjualan dari e-mel dan kenalan ke telefon pintar

Sumbang risikan dalaman daripada panggilan telefon, nota mesyuarat, kad perniagaan, e-mel, dan perbualan Slack.

Ilustrasi grafik dokumen dengan carta pai yang disusun di atas dokumen lain, menggambarkan Evernote Teams sebagai petunjuk penyelesaian generasi

Kolateral jualan dan maklumat berpusat pada petunjuk supaya semua orang sentiasa mempunyai akses.

Ilustrasi grafik anak panah yang mengelilingi graf bar, menggambarkan penyepaduan alat produktiviti jualan Evernote Teams

Pastikan pihak berkepentingan mengikuti perkembangan terkini untuk kemas kini.

Banyak kerja dilakukan dalam setiap penjualan. Simpan semuanya di satu tempat

/ Pengguna / Bulan

Start free trial