Sokong pengurusan aliran kerja dengan Evernote Teams

Imej seorang pekerja pejabat yang sedang menulis pada pad nota di hadapan komputer riba, menggambarkan Evernote Teams sebagai penyelesaian pengurusan aliran kerja

Sesuaikan pengurusan aliran kerja anda

Kejayaan bukan hanya tentang perkara yang dilakukan oleh pasukan anda; ini juga tentang cara anda melakukannya. Hakikatnya — kadangkala prosesnya tidak kemas. Projek dan penyampaian dalam peringkat berbeza. Maklumat dikumpulkan dalam pelbagai alat dan aplikasi yang memusingkan. Pelbagai penyumbang dan pihak berkepentingan perlu mempertimbangkan. Kadangkala mengurus aliran kerja adalah terlalu banyak kerja dan tidak cukup aliran.

Dengan Evernote Teams, anda boleh bekerja mengikut kehendak anda. Buat ruang yang berfungsi sebagai papan pemuka atau ruang kerja untuk melacak projek aktif, kalendar editorial, dan saluran penjualan. Gunakan senarai yang harus dilakukan, catatan yang disematkan, dan penandaan untuk mendelegasikan tugas dan bergerak dengan berkesan melalui proses itu - proses anda. Dengan semua perkara di satu tempat, anda selalu dapat menjawab "Kita berada di mana?" Dan pasukan anda boleh berhenti bimbang untuk teratur, dan mula menyelesaikan sesuatu.

Ketahui aliran perniagaan anda

Image of two office workers looking at a whiteboard and a laptop, depicting software enhancing a business process workflowIni adalah istilah yang sering dilontarkan, tetapi sebenarnya, apakah aliran kerja itu? Pada dasarnya, ini langkah yang terlibat dalam sebarang proses, dari awal hingga akhir. Perniagaan mempunyai alur kerja formal yang ditetapkan dalam kebijakan dan prosedur, seperti proses pengambilan, pengebilan dan penjualan. Tetapi anda mungkin juga mempunyai lebih banyak alur kerja ad hoc untuk dilacak, seperti pengembangan kreatif untuk kempen pemasaran baru, atau hanya "Giliran siapa untuk membeli kopi?"

Amalan pengurusan aliran kerja melibatkan penggunaan alat digital untuk menyediakan struktuk pada aliran kerja anda. Dengan aplikasi aliran kerja untuk memusatkan dan menyusun pelbagai projek anda, pasukan anda boleh bekerja dengan lebih berkesan—dan dengan lebih telus.

Evernote Teams menyokong aliran kerja yang sesuai untuk anda

Hasil daripada pengalaman pengguna Evernote yang mudah dan alat aliran kerja yang fleksibel, anda boleh mencipta sistem pengurusan aliran kerja yang sesuai untuk anda. Atur pasukan, proses dan maklumat agar sesuai dengan keperluan anda. Evernote Teams ialah hab terpusat yang dapat disesuaikan dengan pelbagai persekitaran dan kes penggunaan—daripada reka bentuk kasut basikal hingga ke pengurusan hubungan pelanggan (CRM), perancangan sumber manusia (HR) dan banyak lagi.

 • Segala sesuatu di satu tempat
  Gunakan nota, buku nota, dan ruang sebagai CRM ringan untuk menjejak setiap titik sentuhan pelanggan. Nota dinamik menjadikan penyimpanan dokumen sangat mudah — menangkap rakaman suara, nota tulisan tangan, semua jenis dokumen, dan juga gambar papan putih dan kad nama. Cari semua yang anda perlukan dengan carian PDF dan dokumen, serta carian tulisan tangan. Selain itu, Evernote Teams bergabung secara langsung dengan Outlook, Gmail, Google Drive, Salesforce, Slack, Pasukan Microsoft, dan bahagian penting lain dari teknologi anda tumpukan, supaya anda dapat mengakses dan berkongsi nota dalam hampir semua sistem atau persekitaran.

 • Pemesejan dan kolaborasi pasukan
  Dengan spasi dan penandaan, setiap maklumat yang terdapat dalam nota dapat dikongsi dengan rakan terdekat anda dan juga di seluruh pasukan, jabatan, dan fungsi. Catatan yang disematkan dan 'Apa yang Baru' dalam ruang menyoroti kemas kini terkini, status projek, dan peringatan malar hijau. Templat memudahkan anda mengatur dan berkongsi Agenda Mesyuarat, Matlamat Projek, dan Ulasan Mingguananda. Ruang dan buku nota juga dapat membuat kontraktor dan penyumbang luar sentiasa seiringan dengan anggota pasukan yang lain, sambil menyimpan kandungan yang berkaitan dengan perniagaan dengan selamat dalam lingkungan Pasukan Evernote anda.

 • Penyelesaian pengurusan proses Business

  • Delegasi tugas
   Tentukan dan jejak tugas dengan Bidang Tanggungjawab kami atau templat Gambaran Keseluruhan Projek. Kemas kini muncul secara automatik dalam ‘Terkini’ untuk ruang pasukan, supaya semua orang sentiasa mengetahui perkembangan terkini kemajuan aliran kerja.

  • Senarai tugasan
   Cipta senarai semak anda sendiri dalam nota atau gunakan templat Eisenhower Matrix kami yang lebih terperinci untuk menyusun tugas dan tugasan mengikut keutamaan. Cari semua nota mengikut tugasan yang selesai atau belum selesai untuk menilai kemajuan individu atau pasukan dengan sekali imbas.

  • Penjejakan aliran kerja
   Fleksibiliti Evernote Teams membenarkan anda menjejak langkah dan tahap mengikut pilihan anda. Gunakan teg dan perbualan penamaan nota untuk menunjukkan tahap projek (Segera, Tergantung, Sedang Diusahakan, dll.). Atau gunakan ruang dan buku nota untuk memperincikan fasa projek dengan mengalihkan nota dari satu ruang atau buku nota ke tempat lain untuk menandakan perkembangan.

Ringkaskan supaya pasukan anda boleh menumpukan perhatian dan bergerak ke hadapan

Mula Percubaan Percuma

Tingkatkan Produktiviti

 • Temui perkara yang anda perlukan, dengan pantas.
  Tukarkan segalanya kepada nota digital dengan pengimbasan dokumen. Cari teks dalam dokumen dan imej dengan carian PDF dan dokumen, bahkan carian tulisan tangan. Pengambilan data dan penemuan maklumat adalah lebih mudah dengan sintaks carian lanjutan, yang membantu anda mencari kandungan dengan pantas dengan mengecilkan hasil carian anda.

 • Pengurusan pengetahuan, diuruskan.
  Gunakan ruang projek dan pasukan utnuk mengumpul semua nota dan dokumen berkaitan. Pastikan ia sentiasa disegerakkan merentas pengguna dan peranti (walaupun di luar talian). Serta simpan semua kandungan setelah projek selesai. Semua orang yang berkaitan dengan projek atau pasukan sentiasa mempunyai akses ke maklumat terkini, tidak kira di mana jua mereka berada untuk bekerja.

Bawa projek anda ke hadapan dan sentiasa bersedia untuk perkara seterusnya

Ilustrasi grafik mentol lampu, menggambarkan fleksibiliti Evernote Teams untuk membenarkan pasukan mencipta idea mereka sendiri bagi mengurus aliran kerja mereka dalam talian

Susun kerja mengikut fasa projek, peringkat akan tiba atau apa jua kategori yang diimpikan oleh pasukan anda.

Ilustrasi grafik nota dengan senarai semak, menggambarkan penggunaan alat aliran kerja Evernote Teams untuk menjejak kemajuan

Alihkan kandungan secara fleksibel mengikut peringkat untuk menjejak kerja sambil ia berkembang daripada “sedang dilaksanakan” kepada “selesai.”

Ilustrasi grafik empat anak panah yang dihalakan ke pusat bulatan, menggambarkan penggunaan mesej pasukan

Mesyuarat tidak perlu diadakan dengan sentiasa memastikan ahli pasukan mengikuti perkembangan terkini dengan pantas.

Ilustrasi grafik graf bar, graf garis dan carta pai, menggambarkan penggunaan perisian integrasi aliran kerja untuk berfungsi dengan berbilang aplikasi sekali gus

Sepadukan dengan Salesforce, Google Docs dan aplikasi lain untuk disesuaikan dengan gaya kerja pasukan anda.

Ringkaskan supaya pasukan anda boleh menumpukan perhatian dan bergerak ke hadapan

/ Pengguna / Bulan

Start free trial