Evernote + Salesforce Integratie

Screenshot van Salesforce op een computer, met een overlap van Evernote integratie

Zoek snel, wees moeiteloos transparant en geef je productiviteit een boost met de Evernote Teams voor Salesforce integratie.

Neem contact op via Support Praat met Sales

Screenshot van Salesforce op een computer, met een overlap van Evernote integratie

Een probleemloze ervaring

Evernote Teams + Salesforce integratie is de plek voor alle informatie dat jouw team nodig heeft voor succes. Koppel verschillende soorten data, voeg notulen toe, scan visitekaartjes en centraliseer verkoopdocumenten zonder Salesforce te hoeven verlaten. Bekijk het op kantoor of onderweg. Houd belanghebbenden op de hoogte met een plek voor updates, zelfs als ze geen Salesforce gebruiken.

Wat kan je verwachten

TOEGANG TOT INFORMATIE

Altijd voorbereid. Alle kennis van je bedrijf op een plek en toegankelijk voor mogelijke klanten, contactpersonen, accounts en perspectieven.

DEEL BINNEN JE BEDRIJF

Koppel mensen, teams en content aan meer dan wat er in een salesforce bestand opgeslagen staat. Notities worden automatisch gesynchroniseerd en zijn meteen doorzoekbaar in Evernote en Salesforce.

MAAK GEWELDIGE NOTITIES

Maak je geen zorgen over het maken van notities - whiteboard, notitieboeken, stickies of zelfs servetjes zijn allemaal op te slaan in Evernote en ze worden aan de juiste Salesforce documenten gekoppeld.

Wees minder tijd kwijt aan zoeken, zodat je meer tijd hebt voor het verkopen

Stop met dubbel werk. Notities die in Salesforce aangemaakt worden, zijn automatisch beschikbaar in je activiteitenlogboek zodat je leidinggevende weet hoe productief je bent, waar je in een project bent, zonder dat het jou extra werk oplevert.

Upgrade naar Evernote Teams

Chat met ons ervaren verkoopteam en ontdek hoe je het beste uit deze integratie haalt.