Orden onderzoek en deel informatie met Evernote Teams

Evernote Teams helpt teams om onderzoek te verzamelen en kennis te delen en te bewaren

Verzamel onderzoek en beheer kennis effectief 

Achter elk afgerond project zit een grote hoeveelheid onderzoek en probleemoplossingen om het gedaan te krijgen. Deze kennis, van bestanden op computers en gebookmarkte webpagina's tot handgeschreven notities en gemailde artikelen, is vaak verdeeld over verschillende mensen en apps. In de loop van de jaren veranderen teams en gaat deze waardevolle informatie verloren. 

Evernote Teams helpt je jouw onderzoek te ordenen, het te delen met teamleden en het toe te passen op aankomende projecten. Krijg toegang tot de flexibiliteit die jij nodig hebt om je ideeën op jouw manier te verzamelen. Het maakt niet uit of het gaat om het maken van notities, het knippen van webpagina's of toevoegen van documenten. Zoek binnen het hele bedrijf om verbindingen te leggen die je anders zou missen. Met Evernote als je informatiehub wordt de kennis binnen het bedrijf nog bruikbaarder en raakt het niet verloren wanneer iemand uit je team vertrekt.

Waarom is kennisbeheer belangrijk?

Bedrijven lijken vooral vooruit te kijken, waarbij teams zich vooral richten op verschillende mijlpalen zonder terug te kijken om te leren van wat al geweest is. Maar elk groot project bevat onderzoek dat van onschatbare waarde is voor andere teams—als ze weten dat het bestaat. Marketing heeft misschien gegevens over klantgedrag op een harde schijf staan dat handig is voor Productie kan helpen de volgende release aan te passen. Financiën is misschien volledig gericht op winstdoelstellingen die niet overeenkomen met wat Verkoop voorspelt. 

Een goede kennisbeheer oplossing kan je op twee belangrijke manieren helpen:

 • Situatiekennis
  Zet onsamenhangende informatie om in nuttige inzichten voor het bedrijf. Het effectief delen van kennis geeft iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid om feiten en ideeën te verzamelen die anderen ingebracht hebben voor het grotere plaatje. Dit heeft invloed op het werk van individuele teams of het bedrijf als geheel.

 • Verhoogde Productiviteit
  Vermijd de herhaling van vervelende en tijdrovende taken. Wanneer we het goed doen, gaat onderzoek geleidelijk. Het kan zijn dat je tien verschillende paden bewandelt voordat je iets vindt wat relevant is. Een goede kennisbeheer oplossing helpt je er voor te zorgen dat mensen niet talloze uren bezig zijn met zoeken naar antwoorden die hun collega's al gevonden hebben.

Ga van het verzamelen van onderzoek naar het leggen van verbanden

Start gratis proefperiode

Voordele van centrale ideeënbeheer

Het is niet genoeg om de collectieve ideeën binnen je bedrijf op te slaan—je moet ze ook gemakkelijk kunnen vinden. Dit betekent dat je kennisbeheer oplossing al het onderzoek op een plek moet indelen met structuur en dat doorzoekbaar is. Dit maakt je bedrijf op een aantal manieren sterker:

 • Verbeterde communicatie
  Hoe meer iedereen zich bewust zijn van wat anderen aan het doen zijn, hoe gemakkelijker het voor hen is om relevante ideeën aan te dragen. Dit zorgt er voor dat vergaderingen effectiever zijn en stimuleert multifunctionele samenwerking. 

 • Sneller problemen oplossen
  Wanneer een project vast komt te zitten, dan kunnen alle betrokkenen snel zien of anderen tegen een zelfde probleem opgelopen zijn en zien hoe zij dat opgelost hebben, zonder het wiel opnieuw uit te hoeven vinden.

 • Bouwen van efficiënte processen
  Teams kunnen profiteren van het succes van hun collega's. Wanneer de ene groep een efficiënt proces of workflow creëert, kunnen anderen dat als een sjabloon gebruiken—en het aanpassen aan hun eigen doelen.

Evernote Teams maakt het verzamelen en ordenen van onderzoek gemakkelijk

 • Notitieboeken
  Notitieboeken geven je de mogelijkheid om je documenten te beheren. Bewaar notities in notitieboeken die je ordenen op basis van projecttitel, naam van een medewerker, fiscaal kwartaal of een andere categorie die nuttig is voor jouw teams. 

 • Spaces
  Spaces brengen alles dat belangrijk is naar het oppervlak zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Groepeer je notitieboeken in spaces, zodat elk team alles op een handige plek kan vinden dat relevant is voor hun werk.

 • Vastgezette Notities
  Verwijs je steeds terug naar dezelfde informatie? Zet het in een notitie en zet het vast bovenin een space, zodat het altijd gemakkelijk toegankelijk is. Je kan ook nieuwe notities vastzetten om daar de aandacht op te vestigen.

 • Krachtig Zoeken
  Zoek alles wat je nodig hebt, ongeacht waar het opgeslagen is. Doorzoek notities op basis van titel, datum, contenttype of sleutelwoorden. Pas filters toe en bekijk de resultaten terwijl je typt. Je kan zelfs naar woorden in afbeeldingen en handschrift zoeken.  

Communicatie en samenwerking

Door relevant onderzoek gemakkelijk toegankelijk te maken, helpt Evernote Teams iedereen binnen je bedrijf met dezelfde informatie aan de slag te kunnen, wie het er ook geplaatst heeft. Dit betekent dat mensen dezelfde informatie niet keer op keer te hoeven delen, waardoor de workflow al snel verzandt. Dit maakt het weer moeilijker voor teams om dingen gedaan te krijgen. 

 • Samenwerken in documenten
  Stel rechten in zodat teamleden aan dezelfde notitie kunnen werken, ongeacht waar ze zijn—zelfs als ze offline werken.

 • Wat is er Nieuw
  Houd alle neuzen dezelfde kant op zonder iedereen in het team te hoeven mailen. Spaces tonen in een oogopslag recentelijk aangemaakte en bijgewerkte notities.

Zet individueel onderzoek om in inzichten voor het team

Illustratie van een webbrowser, PDF document en een pijl

Bewaar alle soorten content—van websites en artikelen tot documenten en e-mails—samen met je notities.

Illustratie van een webbrowser, PDF document en map

Verzamel en bewaar onderzoek in een centrale hub waardoor iedereen hun kennis voor iedereen beschikbaar is.

Illustratie van een PDF document, vierkante notities en vergrootglas

Vind wat je nodig hebt, snel. Je kan zelfs in PDF's, Office docs en handgeschreven notities zoeken.

Illustratie van boeken en een lamp

Verwijs gemakkelijker naar werk uit het verleden, ongeacht wie het gedaan heeft, en zorg er voor dat de kennis binnen het bedrijf blijft.

Ga van het verzamelen van onderzoek naar het leggen van verbanden

/ Gebruiker / Maand

Start free trial