Förbättra försäljningsrelationerna med Evernote Teams

Bild på kontorsanställda som använder datorer och ett stort skissblock vilket illustrerar Evernote Teams som ett verktyg för försäljningssamarbete

Håll ditt säljteam fokuserat på försäljningen

Image of team working on laptops and tablets, illustrating use of sales productivity toolsChansen är stor att ditt säljteam slösar bort timmar varje dag på att gräva igenom anteckningar, leta efter information och kämpa för att visa sina framsteg. Register över försäljningssamtal och möten sträcker sig från klisterlappar och block till olika digitala dokument. Dessa olika format lagras på flera olika platser, vilket gör det svårt för säljteamet att veta exakt var de slutade med en potentiell kund. Vem vet var de senaste försäljningsmanusen, e-postmallarna och presentationerna finns? Vad har marknadsföringsavdelningen för planer? Finns det mest uppdaterade försäljningsmaterialet på Slack eller Google Drive, i ett e-postmeddelande eller någon annanstans?

Evernote Teams minskar röran så att ditt team kan fokusera på försäljningen. Dynamiska anteckningar, mallar, anteckningsböcker och taggar samt projektytor för samarbete lagrar viktig information, försäljningsverktyg, säljmaterial och kampanjspårare. Allt är organiserat för försäljningsproduktivitet och finns lättillgängligt överallt där ni behöver arbeta. Oavsett om ni är på kontoret, hemma eller ute på fältet kan ditt team spendera mindre tid på att söka efter information och mer tid på att sälja.

Bild på ett team som arbetar på bärbara datorer och surfplattor som visar hur verktyg för försäljningsproduktivitet används

Öka ditt teams försäljningsproduktivitet

Informationshantering och försäljningssamarbete är avgörande för att effektivt flytta köpare genom försäljningstratten. Robusta funktioner minskar den tid som krävs för att förbereda försäljningssamtal, hålla koll på köparens kontaktpunkter, synkronisera med marknadsföringsplaner och stänga försäljningar. Evernote Teams fungerar som du vill arbeta. Spara anteckningar och kontaktinformation som du vill och förvandla dem till digitala anteckningar som kan lagras, sökas och delas. Använd våra mallar eller skapa dina egna. Som säljproduktivitetsverktyg håller Evernote Teams allt tillgängligt och organiserat.

Kombinera era marknadsföringsstrategier och försäljningsplaner

Alltför ofta verkar försäljning och marknadsföring gå skilda vägar, omedvetna om varandras dagliga behov och aktiviteter. Evernote Teams samlar allt i en flexibel samarbetsmiljö där alla kan dela insikter, följa aktiviteter och spåra resultat.

 • Håll försäljnings- och marknadsföringsteam uppdaterade sida med projektytor för olika försäljningskvartal, kampanjer, vertikaler eller någon logisk gruppering som passar dina team.

 • Centralisera och organisera det senaste försäljningsmaterialet och verktygen för enkel åtkomst för säljare.

 • Använd mallen marknadsplan när du vill samla in säljarnas insikter om bakgrund, SWOT-analyser och kundpersoner.

 • Använd mallen med den sociala mediekalendern för att planera engagemang, informera försäljning om viktiga push-datum och uppdatera alla intressenter i realtid.

 • Skapa anpassade mallar för att spåra engagemangsnivåer, hjälpa säljare att förutse marknadsföringens inverkan på den inkommande försäljningstratten och införliva de meddelanden som har mest dragkraft i kampanjen.

Mycket arbete läggs ned på varje försäljning. Samla allt på ett ställe

Starta kostnadsfri provperiod

Oroa dig aldrig mer inför en säljpresentation

Rätt information vid rätt tidpunkt kan göra skillnaden mellan en avslutad försäljning och en förlorad möjlighet. Med Evernote Teams finns ditt teams kollektiva kunskaper och resurser alltid till hands.

 • Bygg upp en robust kontohistorik med dynamiska anteckningar som innehåller skrift, bilder, ljud, video, Google Drive-filer och till och med utklippta Slack-konversationer.

 • Förbered dig för vilken säljpresentation som helst med snabb tillgång till all forskning och alla insikt – från anteckningar från en annan säljare till de senaste marknadsrapporterna – allt organiserat, sökbart och tillgängligt när som helst.

 • Använd vår säljplanerare för att beskriva deltagarnas förhållanden och affärens betydelse, material att ta med, viktiga frågor att ställa och svar på förväntade frågor.

 • Ta försäljningssamtal i farten och fortsätt där du slutade med en kontakt eftersom hela kontobilden är tillgänglig var du än är – även offline.

 • Spåra resultat av presentationer och nästa steg med samtalsanalysmallen.

 • Förvandla dokument och handskrivna anteckningar till sökbara digitala anteckningar med dokumentskanning, PDF- och dokumentsökningar, till och med handskriftssökningar.

Behärska ert CRM

Mindre säljteam kan använda Evernote Teams som ett lätt verktyg för säljsamarbete och en plattform för hantering av kundrelationer (CRM). Anteckningar och anteckningsböcker kan enkelt anpassas för att spåra varje interaktion, personlig preferens, affär, orderhistorik och kundserviceengagemang. Projektytor kan fungera som användarvänliga instrumentpaneler som spårar de senaste aktiviteterna och utvecklingen och håller alla intressenter uppdaterade.

Påskynda försäljningen

Evernote Teams skapar det samspel som säljteam behöver för att eliminera dubbelarbete och flaskhalsar i arbetsflödet. Sömlöst försäljningssamarbete och hantering av försäljningsinformation gör att förberedelser och adminarbete går snabbare vilket frigör tid för försäljning. Låt oss säga att en genomsnittlig säljare har kontakt med 30 konton per dag. Om alla processer för varje konto går 5 minuter snabbare innebär det ytterligare två timmar för att nå försäljningsmålen.

 • Använd mallen för strategisk planering för att hålla alla informerade om övergripande visioner och säljmål.

 • Skapa en projektyta för nya säljare – centralisera alla processer, resurser och verktyg som behövs för att komma igång så fort som möjligt och börja arbeta mot målen.

 • Stärk dina säljteam genom att fästa godkända säljmanus och nya meddelanden för varje steg i tratten överst på projektytan.

 • Formulera en sammanhängande försäljningsstrategi och väldefinierade försäljningsprocesser i anpassade anteckningar, delade mellan avdelningar och team.

Eliminera luckor som saktar ner försäljningsprocessen

Bild som visar hur försäljningsdata sparas från webben till Evernote Teams

Samla in extern information om potentiella kunder från webbplatser och nyhetsartiklar.

Bild som visar hur försäljningsinformation från e-post och kontakter sparas på en smartmobil

Bidra med intern information från telefonsamtal, mötesanteckningar, visitkort, e-postmeddelanden och Slack-konversationer.

Bild som visar ett dokument med ett cirkeldiagram ovanför ett annat dokument vilket visar hur Evernote Teams kan användas för att generera leads

Centralisera försäljningsmaterial och information om leads så att alla alltid har tillgång.

Bild på pilar runt ett stapeldiagram vilket visar integrering av Evernote Teams med säljproduktivitetsverktyg

Håll intressenter informerade via en plats för uppdateringar.

Mycket arbete läggs ned på varje försäljning. Samla allt på ett ställe

/ användare / månad

Start free trial